1Özil fornøyd med Real Madrid

Tyskeren har blomstret i år og har stor tro på titler

Med glimrende spill i både pre-season og i serieåpningen mot Zaragoza har Özil spilt seg rett inn i fansens hjerter. Han er for øyeblikket sammen med Tysklands tropp for å spille EM-kvalifisering.

- Jeg er fornøyd med min gode innsats mot Zaragoza, men hele laget fortjener ros. Først og fremst fordi vi ikke kunne gjort det bedre, men også fordi de støttet meg. Vi skulle gjerne ønske vi vant Supercupen, men det som betyr noe er at vi kan spille på et veldig høyt nivå. Det blir derfor veldig spennende å se Real Madrid i serien, Champions League og i Copa del Rey denne sesongen. Vi vil vinne alle tre titlene og jeg er sikker på at vi kan klare det, sier han til tyske Kicker.

Özil ble som de fleste vet hentet til Madrid fra Tyskland, hvor han til tider viste glimrende tendenser i Bundesliga. Han har også kun lovord å komme med om gamlelandet.

- Jeg er i veldig god form og føler meg mer forberedt enn noen gang. Pre-season i Kina og i USA var tøft og vakkert. Jeg har lært mye i Schalke og Werder Bremen, men fotballen som spilles utenfor Tyskland er så forskjellig. Jeg er veldig glad for at ting har gått så bra for meg. Jeg er veldig fornøyd i Real Madrid og å få være på laget, sier tyskeren.

For snart to døgn siden stengte overgangsvinduet. Real Madrid gjorde tidlig ferdig sin shoppingrunde, og sjokkerte nok mange når de valgte å ikke kjøpe mer enn nødvendig.

- Real Madrid har de siste årene handlet veldig mange spillere. Men jeg kan fortelle alle at nå forstår vi hverandre bedre på banen og er et mye sterkere lag. Vi har tatt et steg videre sammenlignet med forrige sesong. Jeg vil vinne alle titler, avslutter Özil.

Pmn6