Extra large  3am5681thumb
DEBUT; Odriozola fikk sitt etterlengtete debut for klubben.

Spillerkommentarer: Espanyol (H)

Asensio, Varane, Courtois og Odriozola pratet med pressen etter gårsdagens seier over Espanyol.

Asensio

Vi spilte mot et bra lag etter en tung kamp i Champions League tidligere denne uken. Vi spilte bra i første omgangen men andre omgangen var det tydelig at onsdagens kamp satt preg. Vi er glad for at vi vant tre poeng.
Vi forflyttet ballen bedre i første omgangen, etter det manglet vi tålmodighet og feilet når vi prøvde å være for direkte. Det viktigste er tre poeng, 1-0 er det samme som 3-0.
Jeg fikk ballen etter at den ble blokkert og så hvor forsvaret stod. Jeg fortalte Mateu at jeg trodde det var mål og heldigvis hadde jeg rett. Det er bra at VAR fungerte, rettferdigheten vant. Odriozola og Mariano har integrert seg godt inn I gruppen, man kan se hvor gode de er med en gang. Jeg er sikker på at vi kommer til å trenge deres hjelp. 
Vi skal spille mot Sevilla, noe som er en ekte utfordring siden de presser høyt. Vi skal sørge for at vi vinner.

Varane

Vi måtte slite men vi holdt oss forente, vi slapp ikke inn mål og det var en god seier. De forsvarte seg godt og intenst. Espanyol tok over kampen men vi jobbet hardt for å vinne. 
Man kan tabbe seg ut i fotballen. Det skjedde en del sist sesong, vi ønsker at det skal skje så lite som mulig denne gangen. Det viktigste er oppførselen til laget, vi er alltid ambisiøse og ser fremover. Det er det treneren krever fra oss, vi prøver å utføre det på banen på best mulig måte.
Espanyol presset oss men man kan ikke vinne 5-0 hver uke. La Liga er komplisert, det er mange kamper som skal spilles. Vi er en forent gruppe som ønsker å vinne titler. Det er viktig at vi presser og holder nullen.

Courtois

Det var en tøff kamp etter Champions League men jeg er glad for seieren. Nå skal vi spille to intense kamper neste uke mot to bra lag men vi er klare. Vi ønsker ikke tape flere poeng. Vi er et solid lag med mye talent. Jeg føler meg i god form, jeg nyter det og jobber bra med resten av laget. Bernabéu er en fantastisk arena, jeg elsker støtten fra fansen.

Odriozola

Det er vanskelig å forklare hva det betyr å debutere for Real Madrid. Man har nådd toppen i fotballen. Man drømmer om denne dagen siden man er en liten gutt. Jeg har jobbet hardt for å nå det og nå skal jeg nyte den krevende situasjonen og gi mitt beste. 
Når jeg gikk på banen tenkte jeg på hva som ville skje underveis, hva jeg måtte gjøre og så for meg at alt skulle gå bra. Jeg følte meg komfortabel fra første minutt men det hjelper når man spiller ved siden av noen av de beste i verden. Jeg prøver å spille mitt spill og ikke bli for nervøs. Jeg er veldig glad for å ha debutert.
Vi slet til tider, det var ikke enkelt men laget jobbet hardt. Vi vant alle tre poengene, noe vi siktet etter. Vi fant situasjonen vanskeligere enn mot Roma, men vi fokuserer på innsatsen. Vi klarte å holde ut og ikke slippe inn mål. Espanyol er et bra lag og utnytter ballen til siste minutt men til slutt fikk vi beholde poengene.
Pmn6