Extra large florentino the best
PRESIDENTEN: Florentino Pérez var tilstede i London da FIFA holdt sin årlige prisutdeling.

Florentino Pérez: – Det er ingen tvil

Florentino Pérez snakket med pressen etter prisutdelingen i London var over.

Mandag arrangerte FIFA sin årlige galla hvor en rekke priser skulle deles ut. The Best, og FIFPRO XI var to av kåringene, og som vanlig var Real Madrid sin president Florentino Pérez til stede. En rekke av hans spillere var nominerte til årets lag, og i tillegg var Luka Modric nominert som en av tre til å vinne The Best. For Real Madrid sin president ble det en meget vellykket tur til London, hvor Real Madrid var den klubben med flest representanter på årets lag, og i tillegg stakk Luka Modric av med prisen som verdens beste spiller. Etter prisutdelingen var over snakket presidenten med pressen, og Florentino sa følgende: 

Jeg er like fornøyd som alle andre madridistas. Det er en glede for alle oss som elsker denne klubben å se at vi hvert eneste år har en rekke spillere som kommer med på FIFA årets lag. I år så kom fire av våre spillere på laget, Courtois har blitt kåret til den beste målvakten, og den største prisen gikk til Luka Modric. 
Jeg har sagt det tidligere, når folk sier at vi er nødt til å ha de beste spillerne i verden, så sier jeg alltid at vi allerede har dem i klubben. Ingen klubb har hatt elleve spillere nominert til disse kåringene. Det er derfor en utmerkelse at vi har verdens beste spiller, hvilket er noe vi kan uttrykke med fullstendig ydmykhet. 

Modric

Det er  ingen tvil om at Modric var den beste spilleren det siste året, både for hans klubblag, Real Madrid, og i tillegg med det kroatiske landslaget. Alle applauderte grunnet hans fantastiske sesong da hans navn ble ropt opp. For oss som la vår tillit i han for mange år siden, dette er prisen for mange år med fin fotball, hardt arbeid, kvalitet, slit, og jeg har kun ord av tilfredsstillelse. 

Æra 

Vi opplever en historisk periode, jeg sa det på samlingen av Real Madrid sitt styre, og jeg tror vi er nødt til å realisere at er vitne til en historisk periode, men vi er samtidig nødt til å være realistiske. Det vi gjør er ikke lett, men vi kan ikke gå rundt å tenke at Real Madrid betyr at man alltid vinner. Om vi fortsetter arbeidet med ydmykhet, oppofrelse, ønske og kameratskap, akkurat som dette laget gjør, så vil vi være i stand til å vinne ting, men la oss ikke tro at det er lett. 

Hva tenker du om det Florentino hadde å si etter The Best? 

Pmn6