Extra large  1rm8188 ultrathumb
HELT: Asensio ble den store helten i den viktige hjemmekampen mot Espanyol.

Ukens oddstips: LaLiga runde 6

Ukens oddstips er tilbake, og vi fortsetter vårt samarbeid med fansbet.

Det er endelig klart for midtukekamper i LaLiga, og vi er selvfølgelig her for å gi dere de beste oddstipsene. Denne uken er det mange gode spill å velge mellom, men vi har valgt å legge ut de som ser mest spennende ut. Her er ukens tips:

Spill nummer 1(7 units)
Espanyol - Eibar
H, @1,90

Espanyol har vært et av de mest solide lagene denne sesongen og har ennå ikke tapt på hjemmebane denne sesongen. Eibar har skuffet i innledningen og har ikke vunnet på bortebane. Selv om Eibar sin form har vært god de siste kampene, har vi klokketro på hjemmeseier. 1,90 på dette spillet er for godt til å ikke prøve seg. Uavgjort til 3,25 i odds er heller ikke dumt, men vi prøver oss på hjemmeseier!

Spill nummer 2(7 units)
Leganes-Barcelona og Atletico Madrid-Huesca
Barcelona og Atletico vinner uten å slippe inn mål
Samlet odds: 3,80

Et spill med fantastisk god verdi. Leganes ligger sist på tabellen og Barcelona må reise seg etter uavgjort hjemme mot Girona. Atletico Madrid må forsøke å tette luken opp til Real Madrid og Barcelona og alt annet enn seier hjemme mot nyopprykkede Huesca er ikke godt nok. Kan prøves som to singelspill, men det er best verdi å gjøre dette om til en dobbel. Ukens favorittspill.

Spill nummer 3(2 units)
Sevilla-Real Madrid
Ben Yedder scorer mål
@2,40

Wissam Ben Yedder er i fyr og flamme om dagen og er kanskje LaLiga sin heteste spiss den siste tiden. Scoret hattrick i forrige kamp mot Levante, og er ustoppelig når han er i form. Vi krysser fingrene for borteseier, men hvis noen scorer for dette Sevilla-laget er det mest sannsynlig enten Ben Yedder eller Pablo Sarabia som kommer til å være involvert.

Oddsen er levert av FANSBET

Kommer du til å spille på noen av spillene ovenfor?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07