- Carvalho er utelukket

Paulo Bento med klar tale etter at Carvalho forlot Portugal-troppen

Den 1. september kunne vi melde om at midtstopper Ricardo Carvalho hadde havnet i trøbbel under landslagssamling for det portugisiske landslaget. Carvalho har i følge Goal.com uttrykt at han ikke ble behandlet med respekt og at han derfor ikke ville spille på landslaget. Nå har landlagssjef Paulo Bento uttalt seg om hendelsen.

- Vi setter vår lit til spillerne som vil hjelpe Portugal på best mulig måte, uansett om de får starte eller ikke. Hvor enn man jobber må man opptre profesjonelt, og det gjelder uansett om det er klubb- eller landslag. Samtidig mener jeg at det kreves mer når man er på landslagssamling, sier Portugal-treneren.

Journalister som møtte Bento etter hendelsen prøvde å få svar på hva som hadde skjedd. Det er tydelig at Carvalho ikke ville starte kvalifiseringskampen mot Kypros på fredag på benken.

- Han innså i løpet av treningen at han neppe ville starte kampen, derav flukten. Jeg tror at han neppe ville forlatt samlingen om det var planlagt at han skulle starte, sier Bento.

Som en avslutning på samtalen med media ga Bento sin mening om Carvalhos landslagskarriere i fremtiden.

- Så lenge jeg bestemmer her vil Ricardo Carvalho aldri få spille igjen. Døren er stengt for ham, for dette gir ingen mening. Det som er i vår interesse nå er å forberede oss til fredagens kamp. Spillerne som var på trening viste at de ville fortsette med forberedelsene å forsvare plasseringen vår i gruppen, sa han.

Har du forståelse for Carvalhos reaksjon? Hva synes du om Bentos avgjørelse om å utelate Carvalho i fremtiden?

Pmn6