Extra large isco medisinsk
SO: Isco må belage seg på tid på sidelinjen etter å ha fått en akutt betennelse i blindtarmen.

Skadeoppdatering: Isco

Den dribleglade midtbanespilleren har fått en akutt betennelse i blindtarmen.

Isco har vært en sentral spiller i innledningen av sesongen da han har vært en av Lopetegui sine mest betrodde menn. Real Madrid sin nye trener har brukt han både som kantspiller, og som en av spillerne på midtbanen. Dette har resultert i to mål scoret, og en målgivende pasning så langt. Selv om han har notert seg for tre målpoeng så langt denne sesongen, så har prestasjonene variert mellom midt på tre, og ganske bra. 

Tirsdag formiddag var omsider ikke Isco på trening med resten av laget, og i følge en rekke medier i tillegg til Real Madrid så må spilleren under kniven. Isco har nemlig fått en akutt betennelse i blindtarmen, hvilket kan være svært alvorlig om man ikke får fjernet den. MARCA melder at spilleren kommer til å gå glipp av de neste fire kampene til Los Blancos, samt de to kampene til Spania i Nations League, men ingenting er sikkert enda. Operasjonen er allerede utført, og den var vellykket: 

Vår spiller, Isco har blitt operert for en akutt betennelse i blindtarmen på Sanitas La Moraleja sykehus, med suksess. Operasjonen var utført under tilsyn av Real Madrid sitt medisinske apparat. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Animo Isco!

Pmn6