Extra large 11261
UTFORDRINGER: Lopetegui står ovenfor flere utfordringer denne uken, først er det bortekamp mot Sevilla.

Lopetegui før kamp: Sevilla (B)

Julen Lopetegui snakket med pressen før midtukekampen mot Sevilla.

Allerede onsdag kveld er det duket for La Liga-fotball igjen. Real Madrid tar turen til Andalucia for å møte Sevilla. Oppgjørene mot Sevilla pleier å være vanskelige kamper for Los Blancos, som går inn i en hard uke der Atletico Madrid står for tur på lørdag. Vår baskiske trener møtte pressen for å snakke om utfordringene som ligger foran klubben.

Motstanderen

Vi skal møte topp motstand, med spillere som umiddelbart har tatt til seg Pablo Machins lærdom. De kan spille 5-3-2 eller 5-2-3. De gjør livet hardt for alle sine rivaler og har scoret mange mål. Det motiverer oss og å spille godt mot en rival som vil presse oss, det blir en ekte utfordring.
Vi er Real Madrid, og vi må tilnærme oss hver kamp på riktig måte, med riktig holdning. Vi skal til Sánchez-Pizjuán, og det er et stadion rik på historie og kompleksitet. Det gjør oss motiverte og inspirerte. Den største motivasjonen er å ta tre poeng mot Sevilla. Det kommer til å bli en tøff og tung kamp i Sevillas egen storstue. 

Isco

Jeg snakket med legene i dag, og han må få behandling for blindtarmbetennelse. Jeg håper det går bra og han har en rask bedring. De gjorde noen tester, og han vil snart få sin behandling.  Jeg håper han kommer raskt tilbake og finner tilbake til den gode formen. 
Eventuelle skader er dårlige nyheter, og vi må finne løsninger i troppen. Vi får se hvem som kommer inn. Denne typen ting skjer gjennom hele sesongen. I dette tilfellet er det synd at han har blindtarmbetennelse. Vi må opprettholde troen på den personen vi sender ut på banen og som skal erstatte han. 

«The best» 

Det er en del av fotballen. Det er ikke det vi trenere elsker, men det er en del av det det moderne spillet. Jeg vil alltid at spillerne mine skal vinne utmerkelser, men laget kommer langt foran individuelle priser. Jeg har en annen mening til pressen angående individuelle priser og hva de er basert på. Jeg er ikke plaget av disse prisene, men hvis de blir gitt ut, håper jeg at spillerne mine får anerkjennelsen.

VAR

Det bidrar til å ta tøffe beslutninger i fotball for å gi oss klarhet. Det blir ikke hundre prosent riktig, men det er bedre enn det vi hadde før.

Carvajals skade

Han har blitt overbelastet og har ikke restituert på den måten vi forventet. Vi må vente, han er utelukket til i morgen.

Målvaktsituasjonen

Når du bestemmer deg, må du se på alle erfaringene du har. Det er en enkel beslutning fordi vi har sterke alternativer uansett hvem som spiller og alle har en profesjonell tilnærming, det være seg Keylor, Courtois eller Kiko. 

Hva synes du om det Lopetegui sa?

Pmn6