Extra large  he28878
STORTAP: Los Blancos slet fra begynnelse til slutt mot Sevilla onsdag kveld, og det endte til slutt med tap.

Sevilla 3-0 Real Madrid

Los Blancos fikk juling onsdag kveld mot Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Sevilla 3-0 Real Madrid
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
LaLiga Santander, runde 6
Onsdag 25.september, kl:22.00

1-0 André Silva (16') - Assist: Jesús Navas
2-0 André Silva (21')
3-0 Ben Yedder (39') - Assist: Franco Vázquez

Onsdag kveld var det duket for fotball, og spill i LaLiga nok en gang. Runde nummer seks stod for tur da Real Madrid reiste til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán for å spille mot Sevilla som så langt denne sesongen har variert veldig. Los Blancos tok en oppskriftsmessig seier over Espanyol på lørdag, og ettersom Barcelona tapte mot Leganés tidligere i kveld lå alle muligheter til rette for at Real Madrid kunne trone alene på topp. Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán er omsider aldri noen lett kamp, og laget fra hovedstaden ikledd rødt for kvelden var nødt til å vise seg fra deres beste side. 

Real Madrid: Courtois - Nacho (Lucas 59'), Varane, Ramos, Marcelo - Modric (Ceballos 70'), Casemiro, Kroos - Bale, Benzema (Mariano 60'), Asensio

Sevilla: Vaclik - Kjær, Gomez, Carrico - Navas, Sarabia, Banega (Mesa 90'), Vázquez, Arane (Nolito 85') - Silva, Ben Yedder (Promes 70')

To kjappe fra Silva

Det skulle ikke gå mange sekunder av oppgjøret før vertene stormet i angrep. Kun 30 sekunder ut i oppgjøret stupte Sarabia fremover på siden, og spilleren gjorde et forsøk på å score, men Courtois reddet. Like før klokka viste ti minutter fikk Ben Yedder to kjappe sjanser, først med hodet og deretter med hælen, men begge forsøkene ble for svake. Et kvarter ut i oppgjøret fikk Ben Yedder en ny sjanse da han mottok ballen i feltet, og la den til rette, men skuddet gikk over mål. Kun et lite minutt senere kom omsider kampens første scoring da Navas utnyttet en feil fra Casemiro og stormet fremover. Kapteinen slo 45 grader ut til André Silva, og portugiseren på lån fra AC Milan gjorde ingen feil, og sendte Sevilla i ledelsen. 

Et par minutter etter scoringen headet Varane ballen mot Benzema i feltet, men franskmannen var feilvendt og fikk ikke gjort noe med ballen. Drøyt tjue minutter ut i oppgjøret satte Sevilla full fart fremover igjen, hvor Navas stakk fremover langs siden, og tok med seg ballen inn i feltet hvor han testet skuddfoten. Courtois var omsider med på notene, og reddet forsøket, men på returen ventet André Silva og satte inn sitt andre for kvelden til 2-0. Noen minutter senere var det Gareth Bale sin tur til å få to sjanser på kort tid. Først dro han seg innover i banen, og sendte ballen rett i den nærmeste stolpen. Deretter ble ballen sendt tilbake inn mot waliseren, men angriperen headet til side for målet. Kun et minutt etter dette forsøkte waliseren seg fra langt hold, men forsøket var ufarlig. 

Ben Yedder øker ledelsen ytterligere

Like før halvtimen fikk Kroos ballen like ved 16-meteren, og tyskeren flikket ballen med seg før han sendte ballen utenfor på volley. Et par minutter senere ble Ben Yedder spilt opp i feltet, og angriperen fintet seg forbi et par spillere, men ble til slutt stoppet av Varane. Da klokka viste 30 minutter var Kroos frempå nok en gang, og denne gangen trakk tyskeren seg innover i banen, og sendte kula et par meter til side for målet. Noen minutter senere mottok Franco Vázquez ballen på 16-meteren, og "El Mudo" vendte bort en spiller før han sendte ballen knallhardt i tverrliggeren. 

Fem minutter før hvilen fikk vertene et hjørnespark, som ble headet ut til Franco Vázquez i returrommet, og midtbanespilleren headet ballen umiddelbart inn i feltet igjen. Der ventet Ben Yedder som lurte seg bak forsvarslinjen til Real Madrid, og satte ballen forbi Courtois til 3-0. Noen minutter senere var vertene nære på igjen, da Vázquez sendte et frispark mot bakerste stolpe. Gómez kom skliende inn, og fikk en fot på ballen, men forsøket gikk like over mål. På overtid av den første omgangen fikk Bale en stor sjanse da det ble klabb og babb i feltet etter et hjørnespark, og ballen datt ned hos waliseren, men forsøket gikk over mål. Dermed gikk lagene til hvilen på 3-0, og Real Madrid var nødt til å heve seg betraktelig i den andre omgangen. 

Annullert scoring

Det var et noe friskere Real Madrid-lag som kom ut av garderoben etter hvilen, og fem minutter ut i omgangen forsøkte Bale skuddfoten fra langt hold, men igjen gikk ballen til side for mål. Et par minutter senere flikket Asensio ballen gjennom til Modric, og kroaten lobbet ballen frekt over Vaclik og i mål. Dommeren godkjente først målet, men etter at VAR-dommeren hadde tatt en titt på scoringen ble den annullert da Modric var hårfint i offside. Noen minutter senere var kroaten frempå igjen, og forsøkte seg på en volley med utsiden av foten, men Vaclik var med på notene og reddet forsøket. 

Kun et lite minutt senere stormet Sevilla frem langs siden, og Ramos gjorde en viktig takling i feltet, men ballen havnet omsider i returrommet hos Sarabia som ladet kanon. Courtois måtte ut i full strekk, men hindret vertene å score. Kun sekunder senere ble ballen slått inn i feltet igjen, og Real Madrid sin belgiske målvakt ble fullstendig utspilt, men en enorm takling fra Bale hindret Sevilla blank kasse. En time ut i oppgjøret sendte Asensio en flott stikker mot Bale, og waliseren løpte fra alt og alle, og kom alene med Vaclik, men den tsjekkiske målvakten gjorde en god redning, og hindret Bale scoring. 

Første nederlag i LaLiga

Noen minutter etter timen var passert var Bale frempå nok en gang, og igjen forsøkte waliseren seg på et langskudd, men det endte nok en gang utenfor. Tjue minutter før full tid kom Lucas seg forbi på siden, og kantspilleren spilte mot Bale i feltet, men i stedet for å ta sin egen sjanse, så hælet waliseren videre mot Mariano. Angriperen virket overrasket, men fikk tak i ballen, før han sendte den himmelhøyt over. Fem minutter senere sendte Kroos ballen inn i feltet, og ballen landet omsider hos Bale, men waliseren fikk ikke rent treff på ballen, og den endte utenfor målet til Vaclik. 

Ti minutter før full tid sendte Asensio et innlegg inn i boksen, hvor Mariano headet videre mot Ramos. Kapteinen fikk en fot på ballen, men klarte ikke få et skudd mot mål. Vertene kontret omsider umiddelbart, og Silva ble spilt i bakrom på den høyre siden. Portugiseren trakk seg innover i banen, og forsøkte et skudd, men Courtois reddet. Belgieren måtte gi en retur, og Vázquez kom stormende, men avslutningen til El Mudo gikk til side for mål. 

Sevilla forsøkte å kontre de siste ti minuttene, ettersom Marcelo var nødt til å gå av banen med en skade, og Real Madrid var redusert til ti spillere, men vertene slet med presisjonen, i tillegg til at Casemiro gjorde flere viktige brudd. I kampens siste ordinære spilleminutt sendte Asensio et innlegg inn boksen som Vaclik ikke klarte å kontrollere, og Ramos fikk en fot på ballen, men forsøket ble blokkert til hjørnespark. Flere sjanser ble det ikke på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, og dermed gikk Los Blancos på deres første tap i LaLiga denne sesongen. 

Spillervurderinger

Thibaut Courtois (5): Kan ikke direkte klandres for noen av scoringene, men virker stadig usikker bakerst. Gjør noen flotte redninger, og er tidlig ute for å bryte noen baller. Oser ikke trygghet av belgieren, og muligens føler forsvaret foran han dette. 

Nacho Fernández (2): Gjør muligens sin svakeste kamp i en Real Madrid-drakt. Er ikke tilstede i det hele tatt, og har ikke kontroll defensivt, samtidig som han bidrar med absolutt null og niks fremover. 

Raphaël Varane (4): Av de i forsvaret er han den eneste som spiller til noe som kan likne på godkjent. Stopper en del angrep, er sterk i luftrommet, og holder hodet kaldt i en rekke situasjoner. Kan dog gjøre lite med scoringene, men hele forsvaret hadde problemer onsdag kveld. 

Sergio Ramos (3): Alle målene kommer rundt kapteinen som sliter stort onsdag kveld. Henger ikke med i svingene når Sevilla angriper. Markerer ikke mann, plukker ikke opp spillere i feltet, og har rett og slett en tung aften. 

Marcelo Vieira (2): Blir fullstendig avkledd av Sevilla defensivt. Slipper til Jesús Navas alt for lett, og alle andre spillere som ønsket å angripe på brasilianeren sin side. Bidrar heller ikke med noe offensivt. Formen er svært svak så langt denne sesongen. 

Luka Modric (3): Ingen god opptreden for kroaten etter å ha mottatt "The Best". Blir løpende i mellom, og henger ikke med i svingene. Klarer ikke å ta kontroll over midtbanen, klarer ikke å styre tempoet, og kommer aldri inn i kampen. 

Carlos Casemiro (4): Sliter stort i begynnelsen av kampen, og tar ikke kontroll over midtbanen. Mister ballen i forkant av 1-0-scoringen, og finner seg aldri til rette. Kommer mer til sin rett da Marcelo går av banen, og stopper en rekke kontringer mot slutten. 

Toni Kroos (3): Finner seg ikke til rette i kampen, og blir som de andre på midten løpende mellom. Klarer ikke å strø pasninger, eller diktere spillet. Får et par avslutninger i løpet av kampen, men ingen som er av det viktige slaget. 

Gareth Bale (6 BB): Banens beste for Los Blancos, og den eneste som ikke gjør en dårlig kamp av de i startelleveren. Jobber iherdig gjennom hele kampen, skaper noen farligheter, og virker som om han forsøker å stå frem som stjerna i laget, men får dog ingen hjelp. 

Karim Benzema (2): Skaper ingenting, jobber ikke så hardt som vanlig, men får heller ikke mye å jobbe med. Burde vært tatt av til pause, da han ikke utrettet noe som helst da han var på banen. 

Marco Asensio (2): Stiller i samme bås som Benzema, og skaper absolutt ingenting. Virker ikke å være påskrudd i det hele tatt, og blir løpende i mellom uten å påvirke kampbildet. 

Innbytterne: 

Lucas Vázquez (3): Kommer inn i kampen da Real Madrid allerede ligger under 3-0, og spiller en posisjon som ikke er hans vanlige. Mister ballen, og lager frispark med en gang han kommer inn. Utretter ellers lite, og burde muligens blitt sittende på benken. 

Mariano Díaz (4): Jobber som en helt, både offensivt og defensivt, men får ikke stort å jobbe med. Får prøve lykken på et frispark, men smeller det rett i muren. Helt ok innhopp, men kommer inn på et vanskelig tidspunkt. 

Dani Ceballos (6): Kommer inn og leverer varene med en gang. Sprudler av energi, og tar seg forbi en rekke spillere, men blir meiet ned gang etter gang. Viser seg fra en veldig god side, og burde muligens spilt fra start. 

Hva tror du Real Madrid kan lære av kampen mot Sevilla? 

Pmn6