Extra large  he29568 horizontalthumb
SKUFFET; Lopetegui er skuffet men klar over at La Liga er et maratonløp.

Lopetegui etter kamp: Sevilla (B)

Lopetegui satt seg ned med pressen etter gårsdagens flause for å prøve å forklare hva som gikk galt.

Problemet vårt var at Sevilla tydelig var bedre enn oss, spesielt i begynnelsen. De scoret to raske og var kyniske fra start. Vi var dårligst i første omgangen men det ble jevnere i andre, men vi bommet på noen store sjanser som drepte håpet vårt. Det var en svak kamp og Sevilla fortjente seieren. 
Ideen var å presse høyt men det fungerte ikke slik vi håpet, vi ble straffet for det - spesielt i begynnelsen. Det så ut som vi ikke har forberedt oss til kampen. Verken spillerne eller jeg var gode nok de første 45. Hvis målet til Modric hadde blitt godkjent så kunne vi hatt en sjanse.

Tap etter tap på Sánchez-Pizjuán

Jeg kan ikke forklare de siste tapene men vi kan prate om dagens. Sevilla fortjener skryt for måten de håndterte kampen. Vi må reise oss og fokusere på de krevende kampene foran oss.
Vi går inn i disse kampene med den samme mentaliteten som på Bernabéu. Jeg tror ikke det handler om konsentrasjon eller intensitet, dette laget har ferdighetene til å komme bedre ut av disse situasjonene.

Barcelonas tap

Vi er skuffet over å ha tapt en kamp vi ønsket å vinne. La Liga er et maraton og vi vil møte på store utfordringer. 

Marcelo

Han fikk seg en god smell, vi får se hva vi kan gjøre i morgen.

Løfte oss 

Vi trenger å forberede oss bedre til neste kamp. Disse tingene skjer i La Liga, det vil skje igjen; nå må vi forberede oss til en viktig, utfordrende kamp på hjemmebane om tre dager. I morgen skal vi løfte oss for å forberede oss til neste kamp.

Hva gjorde Lopetegui feil mot Sevilla?

Pmn6