Extra large  he29480 casemirothumb
SLET: Casemiro var en av spillerne som slet med tempoet til Sevilla i gårsdagens batalje.

Spillerkommentarer: Sevilla(B)

Marcelo, Courtois og Casemiro tok seg tid til å snakke med pressen etter tapet borte mot Sevilla

Real Madrid ble ydmyket av et meget godt Sevilla-lag borte på Ramon Sanchez Pizjuan onsdag kveld. Andre Silva og Jesus Navas storspilte og klarte å utnytte det svake forsvarspillet til Los Blancos, før Wissam Ben Yedder satte spikeren i kista før pause. Lopetegui sine menn klarte aldri å svare etter pause, og dermed gikk hovedstadslaget målløse av banen. Atlético Madrid kommer på besøk til helgen og Real Madrid må forbedre seg stort for å henge med i toppen av LaLiga.

Marcelo

Vi må innrømme at Sevilla var mye bedre i den første omgangen. Vi hadde ballen mer i den andre omgangen, men de var dødelige i kontringsfasen. De har et godt lag, og vi manglet konsentrasjon for å kunne henge med dette laget. 
Hvis Modric sitt mål ikke hadde blitt annulert for offside i den andre omgangen så kunne kampen blitt annerledes. Vi taper tre viktige poeng som kan ha betydning senere i sesongen. Vi gjorde vårt beste og la oss se om vi kan slippe slike fadeser i framtiden. Vi må forandre på ting. Det er vondt å tape, men det er en ny tøff kamp allerede til helgen. Vi må være klar.

Courtois

Det var en tøff kamp. Vi forsøkte å skape sjanser, men de vi skapte ble ikke utnyttet. Vi slapp inn tre mål og klarte ikke å redusere. Vi kommer til å analysere kampen for å finne ut hva vi gjorde feil.  Det er slik fotball er. Vi spilte en dårlig kamp og dermed tapte vi tre poeng.  Sevilla hadde mye energi og vi ble kontret i senk. Vi slet med intensiteten, men vi må rette fokuset på lørdagens storoppgjør.

Casemiro

Vi kjempet ikke hardt nok i den første omgangen. Vi er nødt til å være på det beste mot et lag som Sevilla, men det klarte vi ikke. Hver kamp er annerledes. Vi møter Atlético på lørdag og vi er nødt til å vinne. Det er alltid tøft å møte dem, men vi har fansen på vår side og trenger deres fulle støtte. VI tenker ikke på motstanderen, men kun på oss selv. Vi er nødt til å endre ting før lørdag.

Hva synes du om den første omgangen mot Sevilla?

Pmn6