Extra large marcelo 28.9.2018
SKADET: Marcelo pådro seg en strekkskade i 3-0-fadesen mot Sevilla onsdag kveld.

Skadeoppdatering: Marcelo

Marcelo mister helgens El Derbi Madrileño og flere kamper etter strekkskaden han fikk mot Sevilla.

Real Madrid fikk det svært tungt da de gjestet Estadio Ramón Sánchez Pizjuán onsdag kveld. Hjemmelaget scoret to mål midtveis i den første omgangen og rett før pause satte Wissam Ben-Yedder inn 3-0-scoringen som sørget for at Real Madrid gikk til pause tre mål bak hjemmelaget, noe som ikke hadde skjedd siden 1999. Julen Lopetegui gjorde alle sine tre bytter tidlig i oppgjøret, og det passet dermed svært dårlig da Marcelo tok telling med ca. 15 minutter igjen av oppgjøret. Brasilianeren hadde ballen men stoppet opp og skar en skikkelig grimase, og det var tydelig at han var i stor smerte. Det endte med at venstrebacken forlot banen og Los Blancos måtte avslutte kampen med én mann mindre. Real Madrid har nå kommet med en skadeoppdatering på venstrebacken.

Etter tester utført på Marcelo av Real Madrid Sanitas medisinske personell, har han blitt diagnostisert med en muskelskade i hans hans høyre legg. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Marcelo har en historikk med muskelskader, og tankene gikk umiddelbart mot at en av sesongens største kamper, El Derbi Madrileño. Lørdag 20:45 gjester lillebror Estadio Santiago Bernabéu, og det er nå bekreftet at brasilianeren går glipp av en av sesongens store kamper. Det ventes at Marcelo skal være ute med sin muskelskade i ca. to uker, noe som utelukker han fra oppgjørene mot Atlético Madrid, CSKA Moskva og Alavés. Etter dette er det landslagspause, og da ventes det at Marcelo er klar igjen til LaLiga-kampen mot Levante den 20. oktober. Det er uvisst om han blir klar til å reise på landslagsoppdrag med Brasil.

Ánimo Marcelo!

Pmn6