Extra large castilla111
FORNØYDE: Real Madrid Castilla ligger nå på andreplass på tabellen i Segunda B, gruppe 1.

Castilla-referat: Navalcarnero (H)

Real Madrid Castilla tok en sterk seier mot Navalcarnero på Estadio Alfredo di Stefano.

Real Madrid 3-1 Navalcarnero
Estadio Alfredo di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 6
Lørdag 29. september, 16:30

Lørdag ettermiddag var det duket for den sjette ligakampen for Real Madrid Castilla i Segunda B, gruppe 1. Santiago Solaris menn tok i mot Madrid-laget Navalcarnero hjemme på Estadio Alfredo di Stefano. Navalcarnero sto med 5 poeng på 5 kamper før møtet med Real Madrid Castilla. Castilla sto på sin side med 11 poeng på 5 kamper, og ingen tap. En spiller som ikke var med for Castilla denne gangen var Vinicius Junior, som var med i troppen til Real Madrid mot Atletico Madrid.

Real Madrid Castilla XI: Luca, López, Fran García, De la Fuente, Javi Sánchez, Martín, De Frutos, Ayoub (Fidalgo, 56'), Cristo (Dani Gómez, 72'), Seoane (Augusto, 84'), Feuillassier.

Castilla åpnet kampen med hensikt å holde ballen i laget og dominere banespillet. I løpet av de 10 første minuttene kom Castilla til to gode muligheter. Begge mulighetene kom fra kontringer etter hjørnespark, men mål ble det ikke. Castilla fortsatte med et høyt press og bra spill på sidene, som gjorde at laget produserte målsjanser. Seoane klarte nesten å få hull på byllen etter 30 minutter, men Navalcarnero klarte akkurat å holde unna. Lagene gikk til pausen med stillingen 0-0.

Andre omgang startet med et Castilla-lag som la et voldsomt press på motstanderne, som ble tvunget til å gi bort flere hjørnespark. Solari tok etter hvert grep for å få ballen i mål, og byttet innpå først Fidalgo og senere Dani Gomez. Byttene til Solari gjorde tydeligvis susen, for etter 73 minutter får Castilla endelig ballen i mål. Franchu kom med god fart inn i 16-meteren, kom seg fint forbi to forsvarspillere og dunket ballen kontant i mål. Noen minutter senere, i det 80. minutt, får Castilla en corner og De la Fuente stiger høyest i lufta og header inn 2-0. På overtid får også Navalcarnero inn et mål. Målet kom etter et innlegg og litt klabb og babb inni Castillas 16-meter, og Navalcarneros Alex får plassert ballen i hjørnet. Et minutt senere får Dani Gomez sluttsatt resultatet til 3-1. Dani Gomez venter ut keeper og får satt ballen i mål helt umarkert. En fin seier for Castilla, som fortsatt ikke har tapt enda denne sesongen, og ligger på en flott 2. plass på tabellen.