Extra large  3am5331
IMPONERTE: Mariano Diaz imponerte i forrige Champions League-runde mot Roma og håper på spilletid i morgen.

Ukens oddstips: Champions League-spesial

Helgens tyngste spill gikk inn, og nå er det duket for Champions League!

Helgens tips gikk inn uten problemer. Sevilla slo Eibar 3-1 på bortebane og spillet som ble vektet på 7 units ble gevinst. Nå er det duket for Champions League igjen, og vi fortsetter der vi slapp i samarbeid med FANSBET. Vi har kun plukket ut ett spill, men et spill vi har vektet tungt. Her er ukens tips:

NB: Real Madrid spiller i morgen, mens Atletico spiller på onsdag.

Spill nummer 1(9 units)
Real Madrid og Atletico Madrid vinner
Kombinasjon, @2,07

Et sannsynlig spill som kan doble innskuddet. De to Madrid-lagene spilte uavgjort i helgen, men står ovenfor en enklere oppgave i Champions League. Club Brugge og CSKA Moskva står for tur. Los Blancos reiser svekket til Moskva, men vi har stor tro på seier og forhåpentligvis et Mariano-show. Russerne er grådige på hjemmebane, men de helhvite pleier å ha en fin flyt i verdens gjeveste turnering for klubblag. Lopetegui sine menn banket Roma i den første kampen, mens CSKA spilte uavgjort mot Viktoria Plzen. Russerne har mistet sin store spiller Golovin til Monaco og erstattet ham med Nikola Vlasic. 

Atlético Madrid tar i mot et Brugge-lag i fin form. Belgierne tapte 0-1 i første kamp mot Borussia Dortmund. Atlético pleier å være bunnsolide på hjemmebane og vi har troen på en enkel seier til lillebror Atléti.

Oddsen er levert av vår samarbeidspartner FANSBET.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07