Extra large  he20904
DEBUT: Sergio Reguilón fikk sin debut for Los Blancos tirsdag kveld mot CSKA Moskva.

CSKA Moskva 1-0 Real Madrid

Los Blancos klarte ikke å få hull på byllen i Moskva, og dro tomhendte hjem.

CSKA Moskva 1-0 Real Madrid
Luzhniki Stadium, Moskva
Champions League, gruppespill
Tirsdag 2.oktober, kl:21.00

1-0 Nikola Vlašić (1') 

RØDT KORT: Igor Akinfeev (90+5)

Tirsdag kveld var det nok en gang duket for spill i Champions League, og den andre runden av årets gruppespill skulle sparkes i gang. Etter et målløst oppgjør mot byrival Atlético Madrid, reiste Los Blancos til hovestaden i Russland, nemlig Moskva. Der ventet CSKA Moskva, og tross et skuffende resultat i det første oppgjøret mot Viktoria Plzen, så ble oppgjøret mot Real Madrid flyttet til Luzhniki Stadium for å trekke flere tilskuere. En rekke av de antatt sterkeste spillerne til Los Blancos hadde blitt igjen i Madrid, hvor skadeforebyggende arbeid, samt hvile stod i fokus. Tross dette var det en slagkraftig tropp som gjorde seg klar til dyst i Moskva. 

Real Madrid: Navas - Carvajal (Ordriozola 43'), Varane, Nacho, Reguilón - Kroos, Casemiro (Modric 57'), Ceballos - Lucas (Mariano 56'), Benzema, Asensio

CSKA Moskva: Akinfeev - Fernandes, Becäo, Chernov, Nabakin - Bijol, Akhmetov - Vlašić, Dzagoev (Efremov 65'), Oblyakov (Kyrnats 90') - Chalov (Sigurdsson 78')

Tidlig kalddusj 

Los Blancos hadde aldri tidligere vunnet på Luzhniki Stadium, og det tok ikke lang tid før det skulle se mørkt ut i oppgjøret mot CSKA Moskva tirsdag kveld. Kun et minutt ut i oppgjøret gjorde Kroos en horribel inngripen da han forsøkte å spille ballen tilbake med en volley-pasning, og Vlašić snappet ballen. Kantspilleren tok seg forbi Varane, og satte ballen iskaldt i hjørnet bak Navas til 1-0. Fem minutter senere forsøkte tyskeren å gjøre opp for seg da han tok med seg ballen oppover i banen, og fintet avslutning, før han sendte ballen mot mål via en forsvarer. Ballen fikk en merkelig bue, men Akinfeev plukket ned ballen lett. Ti minutter ut i kampen kombinerte Ceballos og Asensio ved 16-meteren til vertene, hvor Asensio trakk seg ned mot kanten og la ballen inn i feltet mot Ceballos, men headingen til midtbanespilleren endte et par meter utenfor. 

Snaut kvarteret ut i oppgjøret kom vertene fremover igjen, hvor Chalov fikk ballen i feltet, men angriperen nølte et sekund for mye, og avslutningen ble blokkert. Det påfølgende hjørnesparket ble tatt kort, og senere svingt inn på bakerste mot Chernov som vant i lufta, men headingen gikk et par meter over mål. Noen minutter senere ble et frispark svingt inn i feltet av vertene, hvor Varane gikk ned, og Cholov fanget opp ballen. Russeren sendte ballen mot mål, men Navas var hurtig nede og reddet. Ved halvspilt første omgang dro Lucas seg forbi to mann på siden, og sendte et innlegg tvers gjennom boksen til Reguilón. Unggutten klemte til, men ballen gikk ut til Carvajal, som forsøkte lykken, dog uten hell da ballen gikk flere meter over mål. 

To i treverket

Kort tid senere fikk gjestene en halvsjanse etter et hjørnespark. Kroos sendte ballen inn, Nacho ruvet høyest i feltet og stusset ballen videre bakover, hvor Casemiro var centimetere unna å pirke ballen i mål, men ballen ble til slutt klarert. Like før halvtimen førte Casemiro ballen langt oppover i banen, og brassen forsøke å plassere ballen i hjørnet fra om lag tjue meter, dessverre så stod stolpen i veien, og hindret scoring. Med ti minutter igjen av omgangen sendte Kroos et frispark inn i boksen, og Ceballos forsøkte et skudd, men ballen ble blokkert ut til Nacho, som umiddelbart sendte ballen mot mål igjen. Forsøket ble omsider for svakt, og Akinfeev reddet lett. 

Kun sekunder senere ladet et hjørnespark i beina til Benzema, og franskmannen forsøkte å skru ballen i krysset, men forsøket var for svakt og endte over mål. Fem minutter før hvilen sendte Kroos en vakker pasning i bakrom mot Carvajal, og backen fikk med seg ballen forbi Nabakin, før han sendte kula mot mål. Akinfeev stod riktig plassert og reddet skuddet som kom rett på han. Et lite minutt senere kom Reguilón rundt på siden, og sendte kula inn i boksen mot Benzema. Franskmannen steg til værs og headet ballen knallhardt i tverrliggeren. Nok en gang stod treverket i veien for Los Blancos. Like før hvilen kom vertene fremover igjen, hvor flere spillere var innom ballen i feltet, men ingen klarte å avslutte, og lagene gikk derfor til hvilen på 1-0. 

Stang ut

Det var gjestene fra Madrid som kom best ut av hvilen på Luzhniki Stadium, og tre minutter ut i omgangen forsøkte Asensio seg på et langskudd. Forsøket var hardt, men Akinfeev var med på notene og slo ballen unna farlig område. Noen minutter senere forsøkte samme mann lykken igjen, men fra enda lenger hold, dog så steg kula til værs og endte mange meter over mål. Ti minutter ut i omgangen trakk Benzema seg innover i banen, og testet skuddfoten, men også han sendte ballen høyt over mål. Like etter timen var passert ble det klabb og babb i feltet til vertene, og ballen endte til slutt opp hos Karim Benzema som vendte rundt og sendte ballen mot mål, men Chernov stod i veien og blokkerte avslutningen. 

Drøyt tjue minutter før slutt sendte Kroos ballen inn i feltet, og ballen datt ned hos Asensio. Unggutten forsøkte lykken fra skrått hold, men ballen glei av foten og endte langt utenfor. Noen minutter senere satte vertene fart fremover, og et innlegg ble svingt gjennom boksen mot Efremov. Innbytteren gjorde et par finter, før han ladet foten, men en perfekt takling fra Odriozola hindret farligheter. Et kvarter før full tid sendte Toni Kroos ballen mot mål fra langt hold, men skuddet til tyskeren fikk ingen skru, og endte et par meter utenfor. Noen minutter senere var vertene frempå igjen, og Bijol fikk ballen i returrommet hvor han ladet foten. Avslutningen fikk ingen god retning, og gikk rett på Navas som hadde få problemer med å redde. 

Ti minutter før full tid chippet Asensio en ball gjennom mot Mariano, og angriperen klemte til på volley, men som for alle andre endte ballen langt over mål. Et par minutter senere fikk Ceballos ballen på hjørnet av 16-meteren, og midtbanespilleren tok et steg inn i banen før han forsøkte å skru ballen i lengste hjørne. Akinfeev var med på notene, og dyttet ballen til hjørnespark. Snaut fem minutter før full tid sendte Ceballos et innlegg inn i boksen, hvor Luka Modric kom stormende, og kroaten fikk hodet på ballen, men forsøket gikk til side for stolpen. Like før full tid sendte Odriozola et innlegg mot bakerste, hvor Mariano kom flyvende og stanget ballen knallhardt i stolpen. På overtid sendte Ceballos ballen inn i boksen nok en gang, og Varane ruvet høyest, men igjen endte headingen utenfor mål. Dermed endte det 1-0 på Luzhniki Stadium tirsdag kveld. 

Spillervurderinger

Keylor Navas (5): Har omtrent ingenting å gjøre i løpet av oppgjøret, og er for det meste statist. Kan ikke klandres for målet, da det er en god avslutningen fra Vlašić. Redder de få skuddene som kommer. 

Dani Carvajal (4): Har forholdsvis god kontroll defensivt den tiden han er på banen. Klarer ikke å bidra nevneverdig offensivt, men har enkelte gode løp, og et skudd på mål. Må byttes ut før pause med en føling i leggen. 

Raphaël Varane (5): Klarer ikke å fange opp Vlašić i forkant av scoringen, men kan ikke klandres for scoringen. Er ellers sterk i luftrommet og stanger unna en rekke baller, og har kontroll på det som kommer hans vei. 

Nacho Fernández (5): Som sin makker kan han ikke klandres for scoringen. Er ellers trygg i pasningsspillet, og sterk i luftrommet. Får ikke veldig mye å jobbe med defensivt. Har enkelte fine involveringer på dødballer. 

Sergio Reguilón (5 BB): Unggutten gjør ingen svak kamp, og takler nivået greit. Stormer opp og ned langs siden, og virker til å ha evig med energi. Sliter med innleggene i begynnelsen, men treffer bedre og bedre for hvert han tar. Greit debut av unggutten, og på en dag hvor det ikke finnes noen klar banens beste, så får han den. 

Dani Ceballos (5): Er leken, viser frem fine detaljer og er veldig delaktig i banespillet til Los Blancos. Det blir omsider litt mye lek, og litt lite resultat. Kan til fordel forsøke seg på skudd ved flere anledninger. 

Carlos Casemiro (5): Jobber godt, og ødelegger de fleste overgangene til vertene. Slipper seg litt oppover i banen i forhold til hva han vanligvis gjør, og har en god avslutningen som ender i stolpen. Blir byttet ut til fordel for Modric. 

Toni Kroos (4): Spiller en horribel pasning helt i begynnelsen av kampen, og den blir helt avgjørende når Los Blancos ikke klarer å score mål. Etter dette spiller han seg omsider opp, er delaktig i banespillet, og har et par skuddforsøk, dog uten hell. 

Lucas Vázquez (3): Det blir som alltid med Lucas. Arbeidet nedlegges, men han er ikke farlig fremover, og skaper omtrent ingenting. Innleggene går gjennom boksen, og i duellene blir han for svar. Kanskje burde Vinicius Jr fått sjansen? 

Karim Benzema (3): Etter en knallstart på sesongen, er Benzema tilbake til sitt gamle jeg. Blir liggende lavt, og trekker ofte ut av boksen. Skaper omtrent ingenting, med unntak av en heading i tverrliggeren. 

Marco Asensio (3): Ingen god kamp av unggutten. Blir løpende mye langs siden, og skaper svært lite. Bruker ved flere anledninger for mange touch, og det hindrer fremdrift i angrepsspillet. Har et par skuddforsøk, men må finne tilbake til gammel form. 

Innbytterne: 

Álvaro Odriozola (5): Kommer inn for Carvajal, og gjør seg ikke bort. Stormer opp langs siden hele kampen, kombinerer med Ceballos og de andre spillerne. Slår mange innlegg, hvor enkelte er meget godt. 

Luka Modric (5): Klarer ikke å prege kampen. Blir bare nok en midtbanespiller som står utenfor boksen og sender ballen videre mot kanten. Har en heading som ender like utenfor. 

Mariano Díaz (5): Jobber som vanlig knallhardt når han kommer inn, og kommer seg til et par gode muligheter. Har en meget god heading som smeller i stolpen. Burde muligens spilt fra start i denne kampen. 

Hva syns du må endres for Real Madrid? 

Pmn6