Extra large dani carvajal 20.8.2018
SKADET: Dani Carvajal pådro seg en leggskade mot CSKA Moskva og ventes å være ute i flere uker.

Skadeoppdatering: Dani Carvajal

Dani Carvajal har en kamp mot klokken for å rekke El Clásico etter skaden han fikk mot CSKA Moskva.

Real Madrid har vært igjennom noen tøffe uker i det siste. Tre kamper uten scoring er noe som ikke har skjedd på over ti år, men i tillegg har Julen Lopetegui fått hodebry med skadeproblemer i Real Madrid-troppen. Rett før pause i onsdagens nederlag mot CSKA Moskva måtte også Dani Carvajal forlate banen med en skade, og det har blitt bekreftet av Real Madrid at høyrebacken har pådratt seg en leggskade. Landslagsbacken slet også med en muskelskade i dagene før El Derbi Madrileño, men han rakk oppgjøret mot byrivalen og spilte hele kampen, men mot CSKA Moskva sa det stopp. Nå har Real Madrid sluppet en pressemelding vedrørende skaden til Dani Carvajal.

Etter tester utført på Marcelo av Real Madrid Sanitas medisinske personell, har han blitt diagnostisert med en muskelskade i hans hans venstre legg. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Som vanlig så kommer ikke Real Madrid med noen informasjon rundt hvor lenge man kan forvente at spanjolen er ute av spill. Men både AS og MARCA hevder at leggskaden er mer alvorlig enn først fryktet. MARCA hevder at prognosene peker mot at skaden vil ta lengre tid å lege enn først antatt, og dermed spøker det for El Clásico som spilles den siste helgen i oktober. AS hevder at skaden i beste fall vil ta mellom 2-3 uker å lege, og Carvajal vil isåfall rekke El Clásico. Avisen spekulerer også i at det kan ta 3-5 uker før skaden leges, og da ryker toppkampen mot erkerivalen. Det har i tillegg blitt spekulert fra flere kilder om at Carvajal ikke blir å se på banen før om 8 uker. 

Ánimo Dani!

Pmn6