Extra large  2rm3651thumb
FIRE PÅ RAD; Castilla er i god form denne sesongen og er på vei mot opprykk etter at de tok sitt fjerde strake seier på rad.

Castilla-referat: Real Valladolid B (B)

Castilla klarte å snu det mot Valladolid etter å ha ligget under og har nå vunnet fire strake kamper på rad, en ny rekord for reservelaget.

Real Valladolid B 1-2 Real Madrid

José Zorrilla, Valladolid

Segunda B - gruppe 1, jornada 7

Søndag 07. oktober, 17:00

Castilla fortsatte sin gode form i ligaen borte mot Real Valldolid B og tok nok en seier ved scroinger fra Javi Sánchez og Fidalgo. Dermed sikret de tre nye poeng i en kamp som virkelig testet ungguttene. Gjennom riktig innstilling og stolthet snudde laget kampen etter å ha ligget under 1-0, og ligger nå på en andre plass syv runder inn i sesongen - fortsatt ubeseiret. Laget ligger kun to poeng bak serieledere Ponferradina. Javi Sánchez var sikker fra elleve meter på overtiden av første omgangen da Castilla fikk tildelt etter straffespark og Fidalgo ble matchvinner da han banket ballen i mål i det som ble andre omgangens eneste scoring.

Real Madrid Castilla X: Luca, Dani Fernández, Zabarte, De la Fuente, Javi Sánchez, Jaume, De Frutos, Seoane (Martín, 73’), Dani Gómez (Cristo, 61’), Fidalgo og Feuillassier (Alberto, 67’).

Det var ingen enkel start på kampen da hjemmelaget så mer komfortable og tok initiativ mot et godt organisert Castilla, som begrenset skadene Valladolid B prøvde å påføre dem frem til Javi Perez scoret kampens første mål etter 30 minutter spilt. Ungguttene presterte å utligne like før pause da Dani Gómez ble felt innenfor 16-meteren og Javi Sánchez trygt satte ballen i mål på straffespark.

Frispark

Valladolid B opprettholdt presse i andre omgangen, noe som gjorde det vanskelig for Castilla å trille ballen bakfra og bryte gjennom linjene. Men de hvite ga seg ikke og endte opp med å snu resultatet. I det 68-minutt fikk de et frispark som Javi Sánchez stelte seg opp for å ta. På vakkert vis lurte han forsvaret da han enkelt sentret ballen til Fidalgo, som var sikker alene mot Samu Pérez og scoret kampens tredje og siste mål. Solaris lag tillot ikke Valladolid B å spille seg inn i kampen igjen og tok på fortjent vis sitt fjerde strake seier denne sesongen.