Extra large  he22702
FREMTIDIGE LAGKAMERATER? Eden Hazard håper fortsatt at han kan få spille for Real Madrid.

Hazard: – Jeg drømmer om Real Madrid

Chelseas stjernespiller innrømmer at han fortsatt ønsker seg en overgang til Real Madrid.

Real Madrids egen Luka Modrić ble kåret til VMs beste spiller i sommer, men det var en annen spiller som også imponerte stort i Russland, og det var Eden Hazard. Chelsea-spilleren leverte et strålende mesterskap, og ledet Belgia til VM-bronse som kaptein. Dette bidro sterkt til at mange så for seg at Hazard kunne bli hentet til Real Madrid i løpet av sommerens overgangsvindu.

Les også: Gjennomgang av Real Madrids økonomi

I etterkant av turneringen innrømte 27-åringen også at han ønsket seg til den spanske hovedstaden. Til stor skuffelse for mange Real Madrid-fans, ble det aldri noe av overgangen, men det ser ikke ut til at Hazard selv har gitt helt opp. I et rykende ferskt intervju med Evening Standard, kom stjernespilleren med nye uttalelser som kan vekke optimisme blant håpefulle Real Madrid-fans.

Real  Madrid er den beste klubben i verden. Jeg kan ikke lyve. Det har vært min drøm siden jeg var liten. Jeg har alltid drømt om å spille for Real Madrid. Derfor snakket jeg også om dette etter VM, da jeg avslørte at jeg ønsket å bytte klubb. Jeg hadde et flott VM og har fortsatt å spille god fotball for Chelsea i ettertid.

Belgieren understreker imidlertid at han ikke ønsker å presse frem en overgang for enhver pris, på samme måte som hans tidligere klubbkamerat, Thibaut Courtois, gjorde i sommer.

Noen ganger våkner jeg opp om morgenen og tenker at jeg vil dra, mens andre ganger tenker jeg at jeg vil bli. Det er et vanskelig valg, for det handler om fremtiden min, men jeg ønsker ikke å presse frem en overgang. Jeg ønsker det som er bra for meg selv, men jeg ønsker også det beste for Chelsea, som har gitt meg alt i løpet av de siste årene.

Avslutningsvis forklarte han hvorfor han ikke velger å berolige Chelsea-fansen med lovnader om å bli værende.

Jeg vil ikke komme med lovnader som jeg ikke kan holde. Derfor vil jeg ikke si at jeg kommer til å signere en ny kontrakt med Chelsea, særlig hvis jeg ikke ender opp med å signere til slutt. Vi får vente og se hva som skjer.

Bør Florentino Pérez bla opp for Eden Hazard i januar?

Pmn6