Extra large skjermbilde 2018 10 08 kl. 20.04.42
SKADET: Benzema pådro seg en hamstringskade i helgens oppgjør mot Alavés.

Skadeoppdatering: Karim Benzema

Real Madrid har sluppet en offisiell pressemelding angående franskmannens skade.

Karim Benzema startet 2018/2019-sesongen på fantastisk vis, men i likhet med resten av laget, har formen vært svak den siste tiden. Likevel har den tidligere Lyon-spilleren startet kamp etter kamp, til misnøye fra mange supportere. Mot Alavés ble han byttet ut til pause, og mange tenkte kanskje at dette var et taktisk bytte fra Lopetegui. Nå har imidlertid Real Madrid sluppet en pressemelding som kan antyde at Benzema ble byttet ut grunnet skadeproblemer.

Les også: Hazard: – Jeg drømmer om Real Madrid

I den offisielle pressemeldingen fra Real Madrid, står det følgende:

Etter prøvene som har blitt gjennomført på Karim Benzema, har det blitt oppdaget en hamstringskade (bakside lår) i spillerens høyre fot. Skaden vil bli fulgt tett opp videre.

Sannsynligvis vil Benzema holdes ute av spill i rundt to uker. 30-åringen har ikke blitt kalt opp for Frankrike og kommer derfor ikke til å miste noen kamper for landslaget sitt, men Real Madrids kommende kamper mot Levante (20. oktober) og  Viktoria Plzeň (23. oktober) står i fare. Julen Lopetegui håper helt sikkert at han får førstevalget sitt friskmeldt til sesongens største kamp så langt i La Liga, nemlig El Clásico mot Barcelona (28. oktober).

Ánimo Karim!

Pmn6