Extra large nacho
ROLIG: Nacho sier at Real Madrid har kommet seg sterkt ut av dårlige perioder tidligere.

Nacho: – Vi er rolige

Nacho Fernández stilte opp til et intervju med EFE hvor han svarte på spørsmål om sesongstarten.

Real Madrid har vært gjennom en tøff periode de siste kampene og står uten seier og nettsus på de siste fire kampene. Nå er spillerne på landslagsoppdrag og Nacho Fernández er kalt opp til landslagsspill av Luis Enrique. Real Madrids allsidige forsvarspiller tok seg tid til å sette seg med EFE og svare på spørsmål om blant annet mangelen på gode resultatet den siste tiden, spillernes støtte til Lopetegui og hvordan fraværet av Ronaldo påvirker laget. 

Les også: 14 spillere på landslagsoppdrag

Lagets nåværende situasjon 

Vi ligger to poeng bak serielederen og vi er fortsatt med i alle turneringer. I fotballverden og desto mer i Real Madrid, alt som skjer bli ganget med tusen. Når du spiller uavgjort eller taper, er det krise. Når du hatt fire ikke så gode resultater, virker det som alt har stoppet. 
Det er et spørsmål om øyeblikk. Nå ser det ut som alt går mot oss og motstanderne våre klarer å straffe oss for små ting som skjer i forsvaret. Framme på banen sliter vi med å finne skarphet. Disse to ukene kommer til å bli gode for å tømme hodene våre og komme tilbake sterkt for å snu momentet.

Støtte til Lopetegui 

Vi som spillere er sammen med ham til døden. Vi er rolige. Vi har vært gjennom situasjoner som dette og verre tidligere, og vi har alltid klart å komme ut av dem. Jeg kan ikke garantere at vi kommer til å vinne alle titlene, men Real Madrid har alltid bevist at med treneren og spillerne vi har, kommer vi alltid til å kjempe for alt. Vi kommer til å være med helt til slutten. 

Fraværet av Ronaldo

I begynnelsen av sesongen scoret vi masse mål og ingen husket ham. Han begynte i Juventus og scoret ikke mål og de sa at det var fordi han forlot Real Madrid. Han var veldig viktig for oss fordi han scoret 50 mål hver sesongen , men vi har ikke skyld i dette og vi kan ikke syntes synd på oss selv og leve i fortiden. 

Tror du Nacho får spilletid for Spania? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07