Extra large mariano sin tur til a  skinne
MULIGHET: Mariano vil få sin mulighet til å imponere Lopetegui nå som Karim Benzema er skadet.

Mariano sin tur til å skinne

...med Karim Benzema ute i noen uker

Med Karim Benzema ute i 2-3 uker, kan Mariano endelig få en etterlengtet start  for Real Madrid og muligheten til å skinne. Karim Benzema vil med sikkerhet gå glipp av kampene mot Levante og Viktoria Plzen og han kan også være ute mot Barcelona i El Clásico. Mariano har fått spilletid i fem kamper denne høsten, og fikk 45min mot Alavés forrige helg. Mariano scoret i debuten sin mot Roma og var nære en ny scoring mot CSKA Moskva, men har ellers slitt med å få spilletid.

Karim Benzema har spilt i alle elleve kamper i år. Benzema begynte sesongen lovende med fem mål på fire kamper, men har nå gått målløs i de neste syv kampene og har kommet til få sjanser.  Derfor er det en rekke fans - og journalister i spansk media - som er spente på å se om Mariano kan levere bedre enn Benzema de neste ukene. 

Julen Lopetegui vil nå få et valg om å fortsette å spille med en 9'er (Mariano inn for Benzema) eller å legge om ved å satse på Marco Asensio som en falsk 9'er med eventuelt Gareth Bale og Lucas Vázquez rundt han. Et tredje alternativ kan være å bruke Isco som falsk 9'er og fortsette å bruke Marco Asensio som ving. I så fall vil det være en dårlig signal overfor Mariano som ikke vil få starte kamper, selv når Karim Benzema er ute.

AS.com

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07