Extra large karim
LEI: Karim Benzema er lei av praten om at han ikke spiller på det franske landslaget.

Benzema: - La meg være i fred!

Karim Benzema har respondert på uttalelsene til Noël Le Graët.

Karim Benzema åpnet denne sesongen veldig godt, men har plutselig levert forferdelige prestasjoner i de siste kampene, og har ikke maktet å banke ballen i mål på 369 minutter. Det hele toppet seg da han ble byttet ut i pausen mot Alavés etter å ha pådratt seg en skade, og det spekuleres i at han går glipp av El Clasico som spilles ved slutten av oktober.

Noen påstår at en av grunnene til hans svake prestasjoner de siste sesongene kan være manglende fokus. I 2015 startet det som skulle bli et livs mareritt for franskmannen. Han ble anklaget for å være en del av utpressingssaken hvor noen menn hadde bedt Frankrike- og Lyon-spilleren Valbuena om 150.000 euro for ikke å publisere en sextape han hadde spilt inn med sin kone.

Siden den saken oppsto har ikke Karim Benzema spilt en eneste landskamp for Les Bleus. Spissen har gått glipp av en EM-finale og et VM-gull med landet som han ble oppvokst i. Tidligere denne uken gikk presidenten i det franske fotballforbundet, Noël Le Graët ut i media og snakket om at Benzema aldri kommer til å spille for landslaget igjen. Han sa også at spissen ikke lenger holder nivået fysisk.

Dette har fått Karim Benzema til å reagere, og det er tydelig at han er veldig lei av alt snakket om han og landslaget. I går kveld la han ut følgende melding på sin egen Twitter-konto.

Mr. Le Graët jeg ber deg om å glemme meg og la meg være i fred. Frankrike er verdensmestere i fotball, fokuser heller på det.

En ting er vertfall sikkert, og det er at siste ord ikke er sagt i denne saken!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07