Extra large reaaa
CO: Real Madrid har sluppet ut en offisiell pressemelding vedrørende Cristiano Ronaldo-saken.

Comunicado Oficial

Real Madrid har foretatt seg rettslige handlinger mot den portugisiske avisen, Correio da Manha.

Vår klubblegende Cristiano Ronaldo har vært i hardt vær den siste tiden. For et par uker siden slapp tyske avisen Der Spiegel en bombe over hele fotballverdenen. Kathryn Mayorga stod frem og fortalte sin historie, der hun mente at hun hadde blitt voldtatt av portugiseren i 2009. Ronaldo selv har hele veien vært klar på at det som skjedde var frivillig, og at han ikke har gjort noe ulovlig.

Avisen Correio de Manha har også vært ivrige med tanke på å uttale seg om denne saken, og på onsdag publiserte de en stor forside som gikk til angrep mot Real Madrid. Avisen hevder at Real Madrid la press på Ronaldo til å inngå et forlik med den tidligere modellen Kathryn Mayorga, etter hendelsen på et hotell i Las Vegas i 2009 i frykt for at saken skulle skade omdømmet til spilleren de akkurat hadde gjort til verdens dyreste. I avtalen lå det 375 000 dollar samt en lovnad om at saken skulle holdes hemmelig.

Dette har Real Madrid reagert på, og i går slapp klubben en offisiell pressemelding på sine nettsider vedrørende denne saken:

Real Madrid C. F. kan idag annonsere at klubben har gått til rettslige handlinger mot den portugisiske avisen Correio da Manha, for at de har publisert feil informasjon i et forsøk på å skade omdømmet til klubben. Real Madrid har ingen kjennskap til informasjonen som denne avisen har publisert.
Pmn5