Extra large  he10552
SCORING: Marcelo scoret endelig mål for Los Blancos, men det holdt dessverre ikke.

Real Madrid 1-2 Levante

Los Blancos kjempet hardt lørdag formiddag, men klarte ikke å ta med seg poeng mot Levante.

Real Madrid 1-2 Levante
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 9
Lørdg 20.oktober, kl:13.00

0-1 José Luis Morales (6') - Assist: Sergio Postigo
0-2 Roger Marti (13') - [Straffespark]
1-2 Marcelo Vieira (71') - Assist: Karim Benzema

Real Madrid hadde ikke vunnet på fire kamper før Levante gjestet Santiago Bernabéu, hvor tre har endte med tap, og en endte med poengdeling. Lopetegui var mildt sagt en truet hovedtrener før oppgjøret lørdag formiddag, hvor ryktene allerede hadde begynt å florere om eventuelle trenere til å erstatte han. Det var derfor et meget viktig oppgjør som ventet da Levante gjestet Santiago Bernabéu, og Real Madrid hadde ikke bare behov for mål lørdag, men også tre poeng. 

Real Madrid: Courtois - Odriozola (Bale 46'), Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Isco (Benzema 60') - Lucas, Mariano, Asensio (Ceballos 60')

Levante: Oier - Postigo (Chema 76'), Pier, Cabaco - Jason, Rochina (Doukoure 67'), Bardhi, Campana, Tono - Morales, Marti (Boateng 79')

To hurtige scoringer imot 

Det ble en jevn åpning på kampen, men gjestene var de første til å skape en sjanse. Seks minutter ut i oppgjøret sendte Sergio Postigo en god pasning mot Morales, og Varane timet ballen feil, hvilket gjorde at angriperen kom alene mot Courtois. Morales rundet belgieren, og satte ballen i det åpne målet til 0-1. Like før klokka viste ti minutter sendte Isco et frispark inn i boksen, og både Asensio og Mariano fikk en fot på ballen, men begge forsøkene ble blokkert. Et par minutter senere ble et frispark dømt imot Varane, for hands like utenfor 16-meteren, men etter at VAR-teamet hadde gått gjennom forseelsen ble det dømt straffespark. Fra krittmerket var Roger Marti iskald, og sendte ballen til høyre, akkurat for langt ut til siden for at Courtois kunne få en finger på ballen. 

Et drøyt kvarter ut i oppgjøret sendte Marcelo en ball inn i feltet, og Mariano fikk tak i den, men igjen ble avslutningen blokkert. På det påfølgende hjørnesparket lå ballen omsider i mål. Isco sendte hjørnesparket inn, Ramos steg til værs og headet ballen i tverrliggeren og ned i bakken, før Asensio kom på returen og satte ballen i mål, men dessverre var Asensio i offside, og målet ble annulert. Noen minutter senere spilte Asensio ballen til Lucas i feltet, og kanten tuppet ballen mot mål, men dog rett på Oier. Real Madrid fikk et hjørnespark like etter, hvor Casemiro steg til værs og headet til Ramos som stanget ballen videre mot mål, men en meget god reaksjon fra Oier hindret scoring. 

Like etter halvspilt omgang kombinerte Isco og Marcelo hvor sistnevnte slo på tvers i feltet, men en blokkering hindret vertene. Det gikk deretter litt tid hvor Los Blancos dominerte ballen uten å skape noe nevneverdig, men like etter halvtimen forsøkte Vázquez lykken med venstre, dog uten hell og ballen gikk rett på Oier. Et par minutter senere fikk Los Blancos to store sjanser, først etter et hjørnespark hvor Mariano headet i tverrliggeren, og deretter etter et innlegg fra Lucas hvor Casemiro headet ballen i bakken og mot krysset, men Oier reddet nok en gang. Et par minutter før hvilen fikk Lucas sjansen fra kloss holdt, hvor han klemte til, men en god redning fra Oier hindret scoring. Levante gikk rett i angrep, og ballen lå i mål etter en lekker chip fra Rochina, men ble annulert grunnet offside. Dermed gikk lagene til hvilen på 0-2, og Real Madrid hadde en stor jobb foran seg. 

Viktig redusering, men ingen poeng

Det var vertene som åpnet omgangen best, og etter fem minutter spilte Isco frem Modric i boksen, hvor kroaten ladet foten, men Oier fikk en hånd på ballen. En time ut i oppgjøret ble Bale spilt opp på 16-meteren, og waliseren vendte rundt før han klemte til, men Oier gjorde en ny god redning. Et lite minutt senere ble Benzema spilt frem på siden, og franskmannen forsøkte en avslutning fra skrått hold med feil fot, men igjen reddet Oier enkelt. Noen minutter senere fikk Los Blancos frispark i god posisjon, og Bale sendte frisparket mot det lengste hjørnet, men sisteskansen til Levante gjorde nok en god redning. Drøyt tjue minutter før full tid kombinerte Benzema og Marcelo på siden, hvor sistnevnte fant Bale i feltet, men waliseren sleivet ballen utenfor. 

Snaut tjue minutter før full tid klarte omsider Los Blancos å få ballen i mål. Lucas kom frem på siden, og la inn mot første stolpe, hvor Bale headet ballen bakover. Benzema plukket opp ballen, og sendte mot Marcelo som brukte et touch før han klemte ballen i mål. Det var igjen håp for Los Blancos. Et kvarter før full tid gjenvant Ceballos ballen, og slapp til Marcelo, som videre sendte ballen til Benzema. Franskmannen trakk seg innover i banen, og klemte ballen i stolpen. To minutter senere forsøkte Modric lykken fra like utenfor 16-meteren, men kroaten hadde ikke innstilt siktet korrekt og bommet på målet. Ti minutter før full tid gikk et innlegg gjennom feltet til Ceballos, som sendte ballen videre til Marcelo, men denne gang klemte brassen ballen over mål. 

Tre minutter før full tid lå ballen løs i feltet, og Mariano klemte til, men igjen endte forsøket rett på Oier. Et lite minutt senere lå ballen i mål nok en gang. Ballen ble sendt inn i feltet fra den høyre siden, og Benzema ruvet høyest i feltet, men Oier fikk en hånd på ballen. Ballen landet omsider rett i beina på Mariano, og angriperen satte den i mål, men dessverre var han plassert i offside, og målet ble annulert. Tre minutter på overtid kom Levante to mot en på en kontring, men en solid takling av Marcelo stoppet kontringen. Morales plukket omsider opp ballen igjen, og kom alene mot Courtois, men forsøket endte like utenfor mål. Flere sjanser ble det ikke i kampen, og dermed gikk Levante seirende ut av oppgjøret, hvilket betyr at Los Blancos ikke har vunnet på fem kamper. 

Spillervurdering

Thibaut Courtois (5): Får ikke veldig mye å jobbe med, og kan ikke klandres for noen av scoringene. Virker å slite litt med kommunikasjonen med forsvaret til tider, men er ellers trygg. 

Álvaro Odriozola (6): Løper opp og ned som en virvelvind, men klarer ikke å skape noen nevneverdig gode innlegg. Har god kontroll defensivt, og er flink til å spille seg fri. Blir byttet ut til pause. 

Raphaël Varane (3): Er svak på den første scoringen hvor han timer ballen svært dårlig. Han er også involvert i den andre scoringen hvor han er uheldig og handser like innenfor 16-meteren. Er ellers god i jobben med å sikre Ramos, men virker litt sliten. 

Sergio Ramos (5): Er enorm i luftrommet, spesielt i boksen til gjestene. Har en rekke gode headinger, hvor blant annet en er knallhard i tverrliggeren, og en kun blir hindret av en god Oier. Sliter som vanlig litt med posisjonering defensivt, men kan ikke klandres for noen scoringer. 

Marcelo Vieira (7 BB): Viser at han virkelig vil, og blør for drakta gjennom hele kampen. Løper opp og ned, slår gode innlegg, og er aktiv i angrepet gjennom hele kampen. Scorer også Los Blancos sitt første mål på over 480 minutter, og er soleklart den beste spilleren ikledd hvitt på banen. 

Luka Modric (4): Sliter litt med å finne seg selv, og dominerer ikke midtbanen slik han kan gjøre. Blir løpende mye i mellom og styrer ikke spillet slik vi vet han kan. Burde muligens få noen minutter på benken for å hvile. 

Carlos Casemiro (5): Gjør som vanlig jobben sin med å bryte opp spillet, og sikre bakover, men sliter samtidig med å bidra fremover på banen. Er dog sterk i boksen på dødballer, og har et par gode headinger. 

Isco Alarcón (6): Jobber som en helt den tiden han er på banen, og forsøker å involvere seg i kampen, dog uten hell i enkelte deler av kampen. Viser frem noen lekre detaljer, og kombinerer godt med Marcelo. Slår også gode cornere. Blir byttet av etter en time. 

Lucas Vázquez (3): Får flere sjanser, og burde hvertfall scoret på en av de. Har noen gode innlegg, men utenom dette blir han særdeles lite målfarlig. Gjør en bedre jobb som høyreback enn kantspiller. 

Mariano Díaz (5): Jobber hardt rundt boksen, og er alltid en trussel i lufta, men klarer ikke å få ballen i mål. Header en ball i tverrliggeren, men sliter med å involvere seg i spillet. 

Marco Asensio (3): Er fortsatt ute av form, og sliter med å bidra med noe nevneverdig fremover på banen. Slår noen gode hjørnespark, og har et par gode kombinasjoner, men skaper utrolig lite. Blir byttet ut etter en time. 

Innbytterne: 

Gareth Bale (4): Prøver seg på et par avslutninger, og er tredje sist før scoringen. Tilfører dog ikke det siste lille som laget hadde behov for, for å vinne kampen. Trenger noen gode kamper fra waliseren nå, hvor han scorer mål. 

Karim Benzema (5): Kommer inn som et frisk pust, og har et skudd i stolpen. Er i tillegg nest sist på scoringen, hvor han finner Marcelo i returrommet. Viser en ok figur, og binder sammen midtbanen og angrepet når han er på banen. 

Dani Ceballos (5): Er som vanlig god når han får sjansen, og ser ut til å elske det han driver med. Leker seg med ballen, jobber hardt og er flink til å få ballen fremover på banen fremfor sidelengs og bakover. Burde helt klart starte neste oppgjør. 

Mener du Lopetegui burde få sparken? 

Pmn6