Extra large  he27119

Før Castilla-kamp: Celta Vigo B (B)

Denne helgen er det klart for bortekamp i Galicia for Solaris ubeseirede mannskap.

Celta Vigo B - Real Madrid Castilla
Municipal de Barreiro
Segunda División B I, runde 9
Søndag 21. oktober, kl. 12:00

Real Madrid Castilla har fått en god start på 2018/2019-sesongen. Ungguttene har ikke tapt en eneste kamp på de sju første rundene og henger godt med i opprykkskampen. Kun Ponferradina, som har 20 poeng, ligger over Castilla på tabellen. Sistnevte ligger to poeng bak. Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, men Santiago Solaris menn har absolutt kommet godt i gang.

Les også: Vinícius Júnior - En for fremtiden

Celta Vigo B har på sin side hatt en middels start på sesongen, og ligger på åttendeplass, fem poeng bak Castilla. I likhet med Castilla, har Celta en klar målsetning om å rykke opp, og sistnevnte var svært nære forrige sesong. De havnet på fjerdeplass, men tapte opprykkskampen gjennom kvalifiseringskampene.

Det er usikkert hvorvidt Vinícius Júnior blir med til Vigo. Brasilianeren har hatt for vane å stå over bortekampene, men ble ikke en del av 18-mannstroppen til Julen Lopetegui mot Levante, og er derfor aktuell for spill søndag. Luca Zidane fikk seg en smell forrige uke, men er trolig klar igjen til denne kampen.

Mulig startellever:

Luca Zidane, Dani Fernández, Zabarte, De la Fuente, Javi Sánchez, Jaume, De Frutos, Seoane, Dani Gómez, Vinícius & Feuillassier.

Pmn6