SCORING: Vinicius Jr scoret et nydelig mål på frispark mot Celta Vigo B.

Real Madrid Castilla er fortsatt ubeseiret etter 1-1 mot Celta Vigo B.

Celta Vigo B 1-1 Real Madrid Castilla
Municipal de Barreiro
Segunda División B I, runde 9
Søndag 21. oktober, kl. 12:00

Søndag midt på dagen spilte Castilla bortekamp mot Celta Vigo B i den 9. runden av Segunda División B I. Santiago Solaris menn reiste til Galicia som et ubeseiret mannskap, og returnerer til Madrid fortsatt uten å ha tapt en eneste kamp denne sesongen. Celta Vigo B er kjent som et habilt lag i Segunda B, så det ble en hard kamp om å få med seg poeng fra Vigo.

Real Madrid Castilla XI: Luca, López (Fran García, 55'), Zabarte, De la Fuente, Javi Sánchez, Jaume, Alberto (Feuillassier, 59'), Seoane (Augusto, 74'), Cristo, Fidalgo, Vinicius Jr.

Den glatte Barreiro-banen førte til et raskt pasningspill fra start av i en spennende første omgang. Cristo var den første til å teste målvakten, og Fidalgo prøvde lykken fra langt hold da målvakten var ute av posisjon, men mål ble det ikke. Celta Vigo svarte med en god kontring, og Luca Zidane var nødt til å vise hva han er god for. Etter halvtimen spilt hadde Vinicius Jr. en stor sjanse. Han ble sendt igjennom i bakrom og nådde ballen rett før en utrushet Celta-keeper. Vinicius lobbet ballen over keeper og prøver å heade ballen i mål, men forsøket gikk utenfor. 6 minutter før pause kom det første målet i kampen. Celta Vigo B angrep på venstresiden, og fikk ballen inn i 16-meteren. Etter et kort innlegg avslutter Victor Pastrana kontant og utagbart opp i venstre hjørne. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Celta Vigo B.

Nydelig frispark

I andre omgang var Castilla nødt til å ta tak i kampen, og Vinicius Jr hadde igjen en stor mulighet, men avslutningen hans endte bare med en corner. Solari gjorde noen smarte bytter, mens Seoane fortsatte å pepre målet til Celta med farlige skudd fra utsiden av 16-meteren. Javi Sanchez hadde også flere muligheter, og var nære å score etter dødball to ganger. Kampen utviklet seg til å bli en skikkelig knokkelkamp, og var preget av mye stopp i spillet på grunn av frispark. Og på nettopp et frispark skulle det endelig løsne for Castilla. I det 83. spilleminutt stiller Vinicius Jr seg opp for å ta frispark litt til venstre for mål, noen meter utenfor 16-meteren. Frisparket er hardt og skrur helt perfekt opp i krysset. En fantastisk scoring av brasilianeren. Kampen får en kjedelig slutt for Vinicius Jr, som rett før kampen er ferdig drar på seg sitt andre gule kort, og blir utvist. En tøff bortekamp for Castilla, som får med seg et fortjent poeng fra denne kampen. Ungguttene til Real Madrid ligger nå på 2. plass på tabellen, 2 poeng bak Ponferradina.

Mål:

1-0 (min. 39): Víctor Pastrana
1-1 (min. 83): Vinicius Jr

Burde Vinicius Jr få flere sjanser på Real Madrid som sliter veldig mye for tiden?