Extra large cl 2015
ENDELIG: Verdens største klubbturnering er tilbake, og Los Blancos har mye å bevise hjemme mot Viktoria Plzen.

Ukens oddstips: Champions League-spesial

Nok et Real Madrid-tap sørget for at helgens spill resulterte i gevinst.

Levante -2,5 Asian Handicap gikk som forventet inn uten problemer. Levante måtte tape med mindre enn tre mål, men endte opp med å vinne. Dermed gikk 1/2 spill inn. Det andre spillet blir avgjort i kveld når Sociedad-Girona møtes på Anoeta. Der har vi spilt at begge lag scorer. Det er duket for Champions League allerede i morgen, og vi har nye spill som venter.

Spill nummer 1(8 units)
Real Madrid-Viktoria Plzen
Under 4,5 mål
@ 1,55

Forrige gang  det ble over 4,5 mål i en Real Madrid-kamp var mot Leganés for en drøy måned siden. Los Blancos har ikke vært i nærheten siden den gang og ingenting tyder på at det kommer til å snu i morgen heller. Vi får krysse fingrene for at de helhvite banker Plzen, men helst med mindre enn fem mål. God verdi på et spill som er meget sannsynlig.

Spill nummer 2(5 units)
Kombinasjon
Over 2,5 mål: PSG - Napoli, Dortmund - Atlético Madrid
Samlet odds: 2,90

Paris Saint-Germain og Napoli er to lag som er ekstremt gode offensivt og begge lag må ta poeng for å sikre seg en plass i sluttspillet. Napoli ligger på første plass med fire poeng, PSG er nummer to med tre poeng, mens Liverpool er nummer tre med like mange poeng som PSG, men dårligere målforskjell. Liverpool kommer mest sannsynlig til å kjøre over det serbiske laget Crvena Zvezda(Røde Stjerne) og da ligger presset på PSG som vil havne på tredje plass uten seier mot Napoli. Napoli har kontringssterke spillere som Mertens, Insigne og Callejon i angrep. 

Dortmund med Paco Alcacer er i fyr og flamme om dagen. Tyskerne står med full pott etter to runder i Champions League, det samme gjør Atlético. Her er det mindre på spill enn i den første kampen, men dette spillet til 2,00 i odds gir veldig fin verdi. Kan prøves som en singel, og eventuelt kombinere PSG-Napoli med over 2,5 mål i Liverpool, eller Barcelona. 

Oddsen er levert av FANSBET!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07