Extra large  1am0918 h
VERDENS BESTE: Verdens beste midtstopper håper å score nok en gang mot FC Barcelona.

Ukens oddstips: El Clasico-spesial

Det er duket for sesongens første El Clasico, og vi er ute med nye tips!

Den største og mektigste fotballkampen skal sparkes i gang om under 24 timer. To av de mest dominerende lagene dette århundret, to av gigantene i fotballverden, og to lag som kommer til å gi alt for å vinne. Los Blancos og Lopetegui er under et enormt press, men alle vet at alt endres når det er El Clasico. Spillerne blør for drakten og gir alt i hver eneste duell. Vi har snekret sammen et par spennende spill i forkant av morgendagens batalje! All odds er hentet av vår samarbeidspartner FANSBET.

Spill nummer 1(9 units)
Barcelona-Real Madrid
Begge lag scorer og over 2,5 mål
@1,74

Vi håper selvfølgelig på en målrik kamp og seier til Los Blancos. 1-2 seier til Madrid er nok for at spillet skal gå inn. Får bedre odds enn å kun tippe at begge lagene scorer.  Det endte 2-2 sist sesong på Camp Nou, og det blir som regel målrikt når to offensive lag møtes til kamp. Helgens tyngste spill.

FANSBET ODDSBOOST:

Spill nummer 2(3 units)
Real Madrid vinner og Bale scorer
@7,00

En oddsboost passer perfekt til denne kampen. Gareth Bale er den store stjerna offensivt for Real Madrid, og hvis det skulle ende i seier så står Gareth Bale mest sannsynlig bak det som skjer offensivt. 

Spill nummer 3(2 units)
Begge lag scorer i begge omganger
@9,25

Ikke tungt vektet spill, men ikke umulig at dette spillet går inn. 1-1 etter begge omganger er ikke for mye å be om. To lag som er bedre offensivt enn defensivt, selv uten Cristiano Ronaldo og Messi. Vi håper må mange mål og spenning til siste slutt.

Hala Madrid!

Oddsen er levert av FANSBET.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07