Extra large 221 1
TAP: Sesongens første tap for Real Madrid Castilla kom lørdag kveld mot Fuenlabrada.

Castilla-referat: Fuenlabrada (H)

Rekken med ubeseirede kamper for Castilla tok slutt etter lørdagens tap mot Fuenlabrada.

Real Madrid Castilla 0-1 Fuenlabrada
Estadio Alfredo di Stéfano, Madrid
Segunda División B I, runde 10
Lørdag 27. oktober, kl. 20:00

Lørdag kveld var det duket for toppoppgjør i Segunda División B I. Real Madrid Castilla hadde før denne kampen gått ni kamper på rad uten tap, og var det eneste ubeseirede laget i divisjonen i lag med Ponferradina. Fuenlabrada lå også i toppen før kampen mot Castilla, og kom fra forrige serierunde med en 2-0-seier over Atletico B. 

Real Madrid Castilla XI: Luca, López, Zabarte (Fran García, 58’), De la Fuente, Javi Sánchez, Martín, De Frutos, Fidalgo, Cristo (Dani Gómez, 71’), Augusto (Seoane, 64’), Feuillassier. 

Ungguttene begynte kampen bra. De flyttet ballen raskt innad i laget og tvingte motstanderne dypere etter hvert som tiden gikk. De Frutos ledet ann de første sjansene til Castilla på høyresiden, og forårsaket problemer for Biel Ribas. Fuenlabrada var solide bakover og utnyttet all sin rutine mot ungguttene. Etter 20 minutter kontret Fuenlabrada, og Iribas fikk ballen på høyresiden. Han gikk innover i banen og avsluttet perfekt plassert i hjørnet fra utsiden av sekstenmeteren. 

Solari tok ting med ro, og prøvde å svare med ro og tålmodighet. Castilla tok kontroll over kampen og kjørte opp tempoet i andre omgang. Etter 50 minutter satte Cristo ballen i mål, men dommeren blåste av for offside. Litt senere kunne Franchu satt ballen i mål etter å ha linket opp med Cristo i boksen, men mål ble det ikke. Ungguttene strømmet framover på slutten av kampen, men lykken ville ikke snu for Castilla og alle tre poengene gikk til Fuenlabrada. Et frustrerende resultat for Solari sitt mannskap, men Castilla ligger fortsatt i toppen av divisjonen og kjemper om opprykk.

Mål:

0-1 (min. 21): Iribas.

Pmn6