Extra large  av19442

Spillerkommentarer: Barcelona (B)

Sergio Ramos og Casemiro snakket med pressen etter tapet borte mot Barcelona.

Real Madrid ble smadret borte mot Barcelona. Selv om Los Blancos var nære til å utligne til 2-2 midtveis i andre omgang, endte kampen 5-1 til hjemmelaget. Spillerne og trener Lopetegui var alle enormt skuffet etter kampen. Sergio Ramos og Casemiro stilte opp for å snakke om kampen og situasjonen klubben befinner seg i. Dette hadde de to spillerne å si etter kampen:

Sergio Ramos

Det er tøft, men vi må være samlet og komme oss videre så fort som mulig. Vi skal forsøke å holde hodet kaldt og reflektere. Det viktigste er at vi ordner dette sammen. Vi må begynne å vinne kamper. I første omgang ga vi dem et forsprang på 45 minutter. De straffet oss. Vi spilte bedre i den andre omgangen, men 3-1 scoringen drepte kampen. Vi må lære av dette og komme oss videre. Det er lenge igjen av sesongen. 

Lopetegui

Det er ikke vi som bestemmer. Vi støtter alltid treneren 100%. Vi får se hva som skjer de kommende timene. Vi må holde hodet kaldt, og ikke peke ut en syndebukk. Vi er alle skyldige. Hvordan en trener er i garderoben er ofte viktigere enn hvordan han fremstår taktisk. Vi forsvarer alltid trener, men det er resultatene som avgjør hva som kommer til å skje.

 Hardt arbeid

Jeg har vunnet ligaen når vi har vært mer enn 10 poeng bak. Det er viktig å ikke gi opp, men å holde hodet hevet. Nøkkelen til suksess er hardt arbeid og Madrid har alltid vist at det å gi opp ikke er et alternativ.

Tilnærmingen

Hver fotballkamp har ulike faser. De første 45 minuttene lå vi dypt og ble straffet. Vi hadde mulighetene til å utligne. Vi mistet all drivkraften etter den tredje scoringen til Barcelona. 

 Casemiro

Vi spilte i dag slik vi har spilt hele sesongen. Vi spiller ikke bra. Vi kan ikke klandre treneren, fordi det er vi som er ute på banen. Resultatet reflekterer sesongen vi har hatt så langt. Vi må løpe mer og kjempe mer for laget. Vi hadde perioder der vi spilte bra. Vi hadde sjanser til å utligne, men alt i alt så spilte vi forferdelig. Vi må holde hodet kaldt og jobbe hardt. Vi burde ikke snakke om treneren, fordi det er spillerne som er ute på banen. Vi har mye arbeid foran oss. Vi må snu dette sammen!

Hva synes du om det spillerne hadde å si? Har Lopetegui ledet sin siste kamp for Real Madrid?

Pmn6