Extra large co
Ferdig: Julen Lopetegui har fått sparken som hovedtrener for Real Madrid.

Offisielt: Lopetegui sparket

Julen Lopetegui er ferdig som trener i Real Madrid etter den skuffende sesongstarten.

Real Madrids sesong så langt har vært en enorm skuffelse, noe som nådde sitt klimaks da Real Madrid tapte hele 5-1 i søndagens El Clásico. Som et resultat av dette har Real Madrid besluttet å terminere kontrakten med Real Madrids trener Julen Lopetegui. Fem kamper uten seier i La Liga og fire scoringer på seks kamper gjør at avgjørelsen er blitt tatt. I den offisielle pressemeldingen sies det også at resultatene som har blitt levert denne sesongen ikke har samsvart med kvaliteten på spillerne i Real Madrid. 

Samtidig bekreftes det som har blitt nevnt av de fleste spanske aviser de siste dagene, nemlig at Santiago Solari vil ta over som hovedtrener for førstelaget som en midlertidig løsning. Antonio Conte har blitt nevnt som den største kandidaten til ta over jobben, men det har i løpet av dagen blitt større tvil rundt dette, ettersom flere kilder har meldt at Real Madrid nøler litt med å ansette italieneren. 

Styremedlemmene i Real Madrid som møttes i dag, 29. oktober, har besluttet å terminere kontrakten som knyttet treneren Julen Lopetegui til klubben.
Avslutningen, som kommer fra det høyeste nivå av ansvar, sikter mot å endre dynamikken i førstelaget mens alle målsetningene for denne sesongen fortsatt er oppnåelige. 
Styremedlemmene forstår at det er et stort misforhold mellom kvaliteten på personalet i Real Madrid, som har åtte spillere nominert til den neste gullballen, noe enestående i klubbens historie, og de resultatene som har blitt levert denne sesongen. 
Klubben takker Julen Lopetegui og hele hans tekniske team for deres anstrengelser og arbeid og ønsker dem alt det beste i sine profesjonelle karrierer. 
Santiago Solari vil midlertidig lede førstelaget og han vil ta over ansvaret i morgen, tirsdag. 

Var dette riktig avgjørelse?

Pmn5