Extra large  he14431 horthumb
BANENS BESTE: Alvaro Odriozola viste hvorfor han burde starte kamper for Real Madrid.

Spillerkommentarer: UD Melilla (B)

Javi Sanchez, Alvaro Odriozola og Nacho Fernandez snakket med pressen etter kampen mot Melilla.

Real Madrid fikk endelig en opptur borte mot Melilla tirsdag kveld. Los Blancos spilte en meget god kamp, der spillere som Odriozola og Vinicius jr. spilte fantastisk. Det går mot en lysere framtid for klubben,  i den anledning tok Javi Sanchez, Odriozola og Nacho seg tid til å snakke med pressen:

Javi Sanchez

Helt siden jeg kom til klubben har jeg drømt å debutere for førstelaget. Jeg fokuserer på Castilla, men det er alltid en drøm for hver spiller å debutere for førstelaget.  Treneren ba meg om å holde hodet kaldt og spille slik jeg har gjort den siste tiden. Jeg studerer midtstopperne; Ramos, Nacho, Vallejo og Varane nøye, siden de er helt fantastiske spillere.

Odriozola

De siste ukene har vært tøffe, men vi er fornøyd med dagens kamp. Vi har fått resultatet vi trengte før returkampen, og er veldig fornøyde med hvordan vi spilte. Vi har fortsatt tid til å vinne alt som er. Vi er verdens beste lag med de beste spillerne, trenerne og det beste apparatet. Vi kommer til å snu dette. Personlig så gir jeg alt hver gang jeg får muligheten. Det er en ære å spille for denne klubben. 

Nacho Fernandez

De siste dagene har vært tøffe, men vi var glade for å ha muligheten til å spille en ny kamp allerede. Vi ønsket å score mange mål. Det var en viktig kamp for oss i dag. Det er alltid forferdelig å tape El Clasico, spesielt med så stor margin. Slik er fotball noen ganger, men det viktigste er å komme seg gjennom den tunge tiden. Vi har slitt med å score mål denne sesongen. Vi skaper mange sjanser, men sliter med å omsette dem. Vi gleder oss til neste kamp!

Solari

Det er alltid tøft å miste en trener. Lopetegui var fantastisk, men vi var rett og slett uheldige. Troppen støtter Solari, og han er en meget bra trener. Solari er en av oss. Han spilte lenge for klubben og har vunnet mange trofeer. Han er et forbilde for mange. Vi er med treneren vår til siste slutt, uansett hvem det enn måtte være.

Hvor lenge tror du Solari sitter i trenerstolen?

Pmn6