Extra large  1rm0212 hthumb

Før Castilla-kamp: Ponferradina (B)

Castilla spiller mot Ponferradina på bortbane på lørdag, denne gangen uten Solari på trenerbenken.

Ponferradina - Real Madrid Castilla

Estadio El Toralín

Segunda División B I, runde 11

Lørdag 3. november, kl. 19:00

Castilla er på jakt etter nok en seier i Segunda B etter at de gikk på sesongens første tap sist helg hjemme mot Fuenlabrada. Laget ligger nå på en 4. plass, etter å falt ned fra 2. plassen i gruppen sin. Ponferradina har fortsatt ikke tapt en eneste kamp denne sesongen og leder ligaen etter 10 spilte kamper. Det blir spennende å se hvordan Castilla vil gjøre det etter at hovedtrener deres, Santiago Solari, tok over trenerrollen til Lopetegui som fikk sparken tidligere denne uken.

Les også: Golden Boy-nominerte

Ponferradina på sin side har vunnet seks kamper og spilt fire uavgjort, men kun sluppet inn tre mål. Laget fra nord-vest Spania blir en av Castillas tøffeste motstandere så langt denne sesongen.  Med en seier kan Castilla stå med like mange poeng og påføre Ponferradina sesongens første tap, og fortsette jakten på opprykk. 

Lagets store stjerne, Vinícius Júnior, er tatt ut i troppen mot Real Valladolid og blir ikke å se for Castilla på lørdag. Brasilianeren har herjet for Castilla denne sesongen og har bevist seg å mestre nivået godt. Hvordan laget vil klare seg uten Vinícius og Solari gjenstår enda å se i morgen, når kampen braker løs på Estadio El Toralín kl 19:00

Mulig startellever:

Luca, López, Zabarte, De la Fuente, Javi Sánchez, Martín, De Frutos, Fidalgo, Cristo, Augusto & Feuillassier.  

Pmn6