Extra large cl 2015
ENDELIG: Det er igjen duket for fotballens gjeveste klubbturnering når Champions League returnerer allerede i kveld!

Ukens oddstips: Champions League-spesial

Vi er tilbake med nye tips i forkant av midtukens Champions League

Vi fortsetter vårt samarbeid med FANSBET og skal i den anledning legge ut nye gode spill til midtukens Champions League. Denne uken har mye å by på fotballmessig og det er flere storkamper i vente. Vi har denne uken valgt å dele tipsene i to deler; tirsdagskamper og onsdagskamper.  Her er ukens tips:

Tirsdag:

Spill nummer 1(8 units)
Inter Milan- Barcelona
Over 2,5 mål
@1,76

To lag som er i fantastisk form. Inter har kun tapt en kamp siden september og det var nettopp mot Barcelona på Camp Nou. Mauro Icardi har fått fart på sakene og det har Suarez også. Vi tror på en jevn og målrik kamp! Fin verdi.

Spill nummer 2(9 units)
Napoli-Paris Saint-Germain
Over 2,5 mål
@ 1,54

To lag som er bedre offensivt enn defensivt. Neymar og Mbappe mot Mertens og Insigne. Det forventes et fyrverkeri av en fotballkamp. Begge lag må ta poeng for å henge med i teten. 

Spill nummer 3(5 units)
Kombinasjon av spillene ovenfor
@ 2,71

Hvorfor ikke prøve en kombinasjon av de to spillene? Det gir en odds på 2,71, noe som gir meget god verdi og utbetaling. Det blir som regel scoret mange mål når de største møtes i Champions League, og vi håper at kveldens kamper ikke er noe unntak. Lykke til!

Onsdag:

Spill nummer 1( 4 units)
Juventus-Manchester United og CSKA Moskva- Roma
H i kamp nummer en og B i kamp nummer to
@ 3,09

Juventus vant borte mot United og dominerte kampen fra start til slutt. Cristiano Ronaldo er i form, og det samme er Miralem Pjanic som dominerte i kampen på Old Trafford. Juventus er gode hjemme, og 1,54 i odds er fin verdi. Dzeko er toppscorer i turneringen og er virkelig i fyr og flamme om dagen. Bosnieren scoret tre mål i forrige oppgjør lagene møttes, og vi ser ikke bort fra at han scorer igjen. CSKA er gode hjemme, men dette spillet kunne vi ikke la være å prøve oss på. 

Oddsen er levert av FANSBET.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07