Extra large 12898 10155385555675262 1650063671740138009 n
Peña Madridista Noruega ser etter forsterkninger til skribentstaben.

Realmadrid.no søker skribenter

Ønsker du å være en av oss?

Vi ønsker å fortsette fremgangen, og for å gjøre det, skal vi styrke skribentstaben. Om du har et hjerte for Real Madrid og samtidig liker å skrive, er dette noe for deg.

Som skribent vil du ha ansvaret for å skrive nyheter om Real Madrid sammen med de andre i skribentstaben. Noe av det på menyen er å videreformidle intervjuer, skrive om skader, suspensjoner og overganger. I Real Madrid er det aldri stille, og det vil alltid være ting å skrive om.

Rollen er relativt fri, men det forutsettes at man kan produsere rundt tre artikler i uken i snitt. Det vil selvsagt variere hvor mye man kan skrive, og det har vi full forståelse for. Så ikke vær redd for å søke. Vi tar imot alle søknader, og alle som sender søknad, vil bli vurdert.

I søknaden vil vi at du forteller om deg selv og hvorfor vi bør velge deg. Ta også med eventuell erfaring du har fra andre nettsider, aviser og lignede. Om du kan spansk eller har annen relevant kunnskap, så legg også det ved i søknaden. Dere vil også selvsagt få svar tilbake så fort søknadene er ferdigbehandlet.

Som skribent vil du få alle fordeler som et medlem i supporterklubben har. Å ha skrevet for Realmadrid.no er dessuten veldig positivt å ha på CVen, og mange har fått jobber hos de største mediene i Norge etter å ha skrevet for oss. Blant andre:

  • Christina Paulos, tidligere TV 2 Sporten, nå VG
  • Arilas Berg Ould-Saada, tidligere Nettavisen, nå VG og Josimar
  • Jonas Wikborg, VG
  • Erik Børresen, tidligere NTB og VG Nett
  • Marius Guttormsen, tidligere Dagbladet (Premier League-korrespondent) og VG, nå NRK Sporten

Har du lyst til å være en del av Realmadrid.no, komme tettere inn på klubben i ditt hjerte, formidle nyheter som leses av flere tusen mennesker og daglig diskutere fotball med noen av de mest kunnskapsrike Real Madrid-supporterne i Norge? Da er dette noe for deg.

Søknaden sendes til post@realmadrid.no. Spørsmål kan enten sendes til samme mail eller skrives i kommentarfeltet her på realmadrid.no.

Pmn6