Extra large varane ballon dor
GULLBALLEN: Raphaël Varane håper han kan vinne Gullballen.

Varane: – Jeg har gjort alt jeg kan

Raphaël Varane har blitt intervjuet av France Football.

2018 har vært det beste året i karrieren til Raphaël Varane. Midtstopperen har vunnet Champions League med Real Madrid og VM med Frankrike. Han har endelig tatt steget opp til å bli regnet som en av verdens beste midstoppere, og han har snakket med France Football angående hans syn på Gullballen.

Det har vært et gullår for meg. Jeg har jobbet veldig hardt gjennom flere år, og endelig begynner det å betale seg i form av prestasjoner på banen. Det er mange spillere som har hatt et fantastisk år, og det må virkelig være vanskelig å stemme på årets beste spiller. Jeg har gjort alt jeg kan, og jeg er glad for at folk snakker om mine prestasjoner på en god måte. Det har ingenting å si om vinneren er fra Frankrike eller et annet land, vi er alle venner.

Varane er for tiden ute med en skade, men var tilbake på feltet og drev med individuell trening tidligere denne uken. Det skal sies at hans sjanser til å vinne Gullballen ikke er så store, men det er likevel gledelig å se at han blir verdsatt. Vinneren kåres forøvrig den 3.desember.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07