Extra large aspass
KLASSESPILLER: Iago Aspas er en av LaLigas aller beste spillere.

Aspas: – Real Madrid var interesserte

Iago Aspas har i et intervju sagt at Real Madrid var interesserte i å hente han i sommer.

Sommerens overgangsvindu var virkelig et av de verste i Real Madrids nyere historie, spesielt med tanke på å svekke seg offensivt. Cristiano Ronaldo ble solgt til Juventus og inn kom Mariano Díaz som har slitt med spilletid, og som for tiden er ute med skade. Noen dager før overgangsvinduet stengte meldte El Chiringuito at Real Madrid var interesserte i å hente Celta Vigo-spissen Iago Aspas. Det ble aldri noe mer ut av det, og kun få dager senere signerte Mariano for Real Madrid. Søndag skal Real Madrid ta turen til Balaídos for å spille mot Celta Vigo, og i den anledning har Aspas kommet med noen interessante utsagn.

Real Madrid snakket aldri med meg, men det er sant at de vurderte å hente meg. Jeg vet ikke om det var kontakt mellom klubbene, men det endte vertfall med at de signerte Mariano. Jeg har alltid sagt at man aldri vet hva som skjer i fotball, men jeg har en kontrakt som går ut om fire år og jeg er veldig fornøyd i Vigo.

Kampen på søndag

Vi angriper denne kampen på en vanlig måte, men det er sant at det er litt gøyere å spille slike kamper. De har gjort mange utskiftninger på laget, og selv om Cristiano Ronaldo har forlatt dem, er de fortsatt et av verdens beste lag.

Lopetegui

Han fikk ikke nok tid til å implementere sine ideer. I fotball er det sånn at resultater har alt å si, og det er forståelig at Real Madrid-styret begynte å få litt dårlig tid. Jeg kan personlig si at jeg er veldig glad i Lopetegui og hans trenerteam.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07