Extra large  1am3428 horthumb
NOK EN SEIER; Solari har vunnet alle kampene siden han tok over jobben som hovedtrener.

Solari etter kamp: Viktoria Plzeň (B)

Argentineren pratet med pressen etter sin Champions League debut som trener.

Vi var giret fra begynnelsen av. Spillerne viste at de kan score mål. Det var noen sensasjonelle mål i kveld. Champions League kamper ender ikke 0-5 uten at det blir vist ekte karakter. Jeg er veldig glad for denne kampen, det er takket være spillerne.
Det er noen ekte stjerner på dette laget, som kan spille hvordan de vil. De har tidligere vist at det er null grenser og at de spiller med energi og forpliktelse. Tross den tøffe kampen klarte vi å score mål. Dagens målscoringer var en glede å bevitne. 

Solari sjokkerte folk flest da han valgte å benke Keylor Navas, som nøt tillit under Lopetegui i Champions League. Han skrøt likevel stort av spilleren, da pressen konfrontert valget hans.  

Keylor er klasse. Det var mitt valg å benke han. Keylor har min fulle beundring som spiller og person. Han er viktig for laget, selv når han ikke spiller. Han er virkelig elsket og fortsetter å bevise at han er viktig, selv når han blir benket. 
Spillerne er veldig godt trent, kudos til dem. Det er en lang sesong, man går gjennom forskjellige faser. Nå skal vi spille nok en tøff kamp på søndag, vi må angripe kampen med samme disiplin som i kveld.

Solari sier han ikke tenker lenger enn neste kamp, og at det ikke er opp til han om han beholder jobben ut sesongen.

Det eneste jeg kan gjøre er å fokusere på vår neste kamp, noe som er greit for meg. Jeg kan ikke se lenger frem enn det. Fotball handler om det som skjer her og nå, det viktigste er din neste kamp. Vi har kommet gjennom denne på sterkt vis og nå må vi tenke på vår neste kamp og fokusere alt av innsats og energi på den.

Er denne krisen over?

Du kjenner ikke Real Madrid. Vi lever i permanent krise, selv dagen etter å ha vunnet Champions League.

Odriozola og Reguilón startet på hver sin backside og begge ungguttene spilte nok en god kamp.

De er to unge spillere. For to år siden spilte de mot hverandre i Segunda B, en av dem for Real Sociedad B og den andre for Castilla. Nå er de her og legger inn nødvendig innsats, noe som er viktig for laget. Det er også fint at Javi Sánchez, som har spilt for alle ungdomslagene til klubben og som er et forbilde i akademiet, fikk sin europeiske debut.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07