Extra large storseier
FORNØYD: Casemiro var fornøyd med lagets prestasjoner.

Spillerkommentarer: Viktoria Plzen (B)

Flere av spillerne møtte pressen etter storseieren over Viktoria Plzen.

Santiago Solari har virkelig fått en drømmestart som Real Madrid-trener. 0-4 mot Melilla, 2-0 mot Real Valladolid og 0-5 mot Viktoria Plzen er fasit etter tre kamper. Det spekuleres nå i at han kommer til å få jobben på permanent basis etter storseieren over tsjekkerne. Etter kampen var naturligvis også spillerne fornøyde med seieren, og uttrykte sin støtte til Solari.

Casemiro

Det var en god kveld for oss. Vi klarte å score fem mål samtidig som at vi holdte nullen. Kveldens resultat hjelper oss når det gjelder selvtillit, spesielt siden vi har en svært tøff bortekamp mot Celta Vigo på søndag.
Vi vet at Real Madrid er en klubb som krever svært mye av sine spillere. Supporterne støtter oss, og vi vet at vi må vinne stort sett alle kamper vi spiller. Vi behandler Solari som en Real Madrid-trener, og hvis ting fortsetter å gå sånn som nå, hvorfor ikke la han få fortsette?

Odriozola

Det var en perfekt kveld. Vi trengte slike prestasjoner for å få opp selvtilliten. Dette endrer situasjonen vår totalt, og gjør at vi går inn i neste kamp med masse selvtillit. Vi har nå nærmest sikret oss å gå videre fra denne gruppen, så det er veldig deilig.
Supporterne krever veldig mye men det må vi respektere. Det eneste vi kan gjøre er å være dedikerte og jobbe hardt. Alle vet at vi har kvaliteter, vi må bare få vist det ute på banen slik som vi gjorde i kveld. Vi tenker ikke på trenersituasjonen, men vi er fornøyde med Solari. Han var en fantastisk spiller og er en veldig bra trener.

Ceballos

Vi var gode i kveld. Vi gikk ut i hundre og drepte kampen før førsteomgangen var ferdig. Vi spilte fin fotball og sikret oss tre poeng, som er det viktigste.
Lopetegui var en trener som hadde tro på meg, og jeg ønsker å takke han for tilliten han viste meg. Det er aldri enkelt når man bytter trener, men vi må gjøre jobben vår uansett hva som skjer. Etter det som skjedde i Barcelona var vi fryktelig langt nede. Med Solari har ting endret seg og vi har fått humøret tilbake. Vi er fornøyde med han og glad for de siste tre seierne.

Reguilón

Det var en bra kamp og vi sikret oss tre viktige poeng. Treneren stoler på oss og han har gjort det bra, så jeg håper han får fortsette. Det er likevel ikke opp til meg å avgjøre, jeg skal bare spille fotball. Alle som kommer til denne klubben er velkommen.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07