Extra large solari
PERMANENT TRENER? Real Madrid har sett bra ut under Santiago Solari.

Styrker sine muligheter

Spillerne ønsker at Solari skal få fortsette, og nå melder MARCA at han har styrket sine muligheter.

Real Madrid hadde nettopp blitt filleristet på Camp Nou av Barcelona. Dagen etter fikk Julen Lopetegui og hans trenerteam sparken. Inn kom Santiago Solari som midlertidig trener. En rolle han kun kan ha i 15 dager. Førstkommende mandag har de 15 dagene gått ut, og dermed må Real Madrid-styret bestemme seg for om de vil gi han jobben på permanent basis eller ikke.

Under hans ledelse har Real Madrid møtt dårlig motstand, men det å vinne fotballkamper er like viktig uansett hvem som er motstander. 0-4 mot Melilla, 2-0 mot Real Valladolid og 0-5 mot Viktoria Plzen er fasit etter tre spilte kamper. Det er mangel på gode trenere som er ledige på markedet for øyeblikket. Samtalene med Antonio Conte brøt sammen, og dermed er det kanskje kun Leonardo Jardim som er det eneste gode alternativet som for tiden er arbeidsledig.

Uansett så ser det ut som at nærmest samtlige Real Madrid-spillere ønsker at Solari skal få fortsette. Etter kampen mot Viktoria Plzen i går kveld, gikk blant annet Odriozola og Benzema hardt ut med sine ønsker om at han burde få fortsette. Nå melder også MARCA at Solari har styrket sin posisjon i Real Madrid-hierarkiet og at det er sannsynlig at han får jobben på permanent basis. Likevel må det presiseres at den tøffeste kampen kommer på søndag borte mot Celta Vigo, så får tiden vise hva som skjer.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07