Extra large ferdig
MILEPÆL: Karim Benzema står nå med 201 nettkjenninger for Los Blancos

Historiske Benzema

Karim Benzema sikret seg en plass i historiebøkene med to mål mot tsjekkiske FC Viktoria Plzeň i Champions Leagues fjerde runde.

Les også: Viktoria Plzeň 0-5 Real Madrid

Karim Benzema ble annonsert signert fra Olympique Lyonnais den 09.juli 2009 og har siden da produsert 201 nettkjenninger for Real Madrid. Den franske spissen er den syvende spilleren i Real Madrids historie til å skåre mer enn 200 mål bak Cristiano Ronaldo (451), Raúl (323), Di Stéfano (308), Santillana (290), Puska (242) and Hugo Sánchez (208). 

Real Madrids nummer ni er i tillegg den eneste spissen i fotballens historie til å vinne fire Champions League titler ved å skåre i alle stadiene i turneringen. Han er også listet som nummer fire over antall mål skåret i den prestisjefylte turneringen, foran han er tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Real Madrid-legende Raúl. 

Kampen mot FC Viktoria Plzeň

På Doosan Arena åpnet Benzema showet med et ekstraordinært soloraid ved å drible seg forbi samtlige forsvarere og avslutter angrepet ved å sette ballen mellom beina til målvakt Ales Hruska. Minutter senere scoret han sitt andre mål ved å heade ballen inn etter et godt innlegg fra Gareth Bale. Kort tid etter gjengjelder franskmannen tjenesten og assisterer Waliseren til en 4-0-ledelse.  

Etter kampen forteller han;

"I dag spilte vi bra, og vi viste at vi er det Real Madrid-laget vi vil være. Hvert år blir lagene vi spiller imot hardere og vanskeligere å slå. Vi må følge med, kjempe og spille godt for å skape vakker fotball og vinne kamper. Vi visste at det ville være en vanskelig kamp, og vi er så glade, vel vitende om at vi fortsetter vårt vinnende løp uten å slippe inn mål ". 

Hva syntes du om Benzema sine prestasjoner?


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07