Extra large marc mahou
MÅNEDENS SPILLER: Marcelo har blitt kåret til månedes spiller for oktober av Mahou fem stjerner.

Mahou fem stjerner

Marcelo ble kåret til Real Madrids beste spiller i oktober av Mahou Cinco Estrellas.

Real Madrid har hatt en tøff periode siden midten av september, men laget virker endelig å ha kommet tilbake på vinnersporet og nå står med tre seire på rad. Ett av de veldig få lyspunktene i Real Madrids vanskelige periode før dette var likevel den brasilianske driblefanten Marcelo, som nå har blitt kåret til månedens spiller i Real Madrid av Mahou Cinco Estrellas. Marcelo var nominert sammen med sine lagkamerater Toni Kroos, Luka Modric, Lucas Vázquez og Casemiro. Venstrebacken returnerte fra skade etter landslagspausen og var klar til kamp for Real Madrid til hjemmekampen mot Levante. Han spilte også hele kampen mot Viktoria Plzeň i Champions League og tilnærmet hele kampen mot Barcelona. Disse kampene legges altså til grunn for kåringen av Marcelo som månedens spiller. 

Les også: Fortsatt tålmodig med Bale

Marcelo har nytt en målrik måned for Los Blancos. Tre mål på tre kamper er fasiten for brasilianeren og Marcelo har vært én av Real Madrids beste spiller i en periode hvor motgangen har vært påfallende. Marcelo var tilbake for Real Madrid etter sin skade da Real Madrid og Levante møttes til dyst på Santiago Bernabéu 20. oktober. Real Madrid tapte kampen, men en alltid så offensiv Marcelo gjorde alt i sin makt for å unngå dette. Driblefanten scoret Real Madrids første mål på fire kamper og var Real Madrids beste spiller i kampen. Også mot Viktoria Plzeň skrev Marcelo seg på scoringslisten i 2-1-seieren og han var også i denne kampen én av Real Madrids beste spillere. Mot Barcelona gikk det ikke som Real Madrid hadde håpet og Los Blancos ble knust med 5-1, noe som resulterte i sparkingen av trener Julen Lopetegui. Marcelo var likevel også i denne kampen på scoringslisten og målet hans gav Los Blancos et håp i begynnelsen av andre omgang. Resultatet gikk ikke veien for Real Madrid og Marcelo måtte ut med nok en skade i sluttminuttene.

Marcelo ble stemt fram som vinner av prisen som Real Madrids beste spiller i oktober av fansen og avstemningene forgår hver måned på Twitter og Real Madrid-appen. Prisen deles altså ut av Mahou Cinco Estrellas, et bryggeriselskap som er én av Real Madrids hovedsponsorer. Selskapet deler også ut tilsvarende pris til andre La Liga- og La Liga 123- klubber som de har samarbeid med. Selskapet er Madrid-basert og de er derfor samarbeidspartnere med Madrid-klubbene. Blant klubbene som har tilsvarende kåringer er Atlético Madrid, Getafe, Rayo Vallecano og Leganés de mest velkjent navnene. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07