Extra large  1am0918 h
NYTT STRAFFEMÅL: Sergio Ramos har tatt over strafferollen etter at Cristiano Ronaldo forlot klubben.

Ukens oddstips: LaLiga runde 12

Vi har en strålende fotballhelg i vente og har i den anledning lagt ut nye oddstips.

Midtukens tips ble en nedtur. Juventus slapp inn på overtid og tapte kampen mot Manchester United, mens  vi mangle et mål på de andre tipsene. Denne helgen skal flaksen snu og vi garanterer noen gode tips! Skjekk ut oddsboosten Fansbet har gitt oss!

Spill nummer 1(5 units)
Atletico Madrid- Athletic Bilbao
Girona-Leganes
Hjemmeseier for Atletico, og pengene tilbake ved uavgjort i Girona-Leganes
odds: 2,28

Atletico Madrid er soleklare favoritter hjemme mot et svakt Athletic-lag. Atletico vant hjemme mot et Dortmund i kanonform i  midtuken og vi tror de tar en grei seier hjemme mot  Athletic Club også. Leganes er ligaen dårligste bortelag og står med 0-1-5 borte denne sesongen. Girona har slitt hjemme denne sesongen, men vi tror at den dårlige borteformen til Leganes fortsetter. Hvis det skulle bli uavgjort får dere pengene returnert og spillet nulles ut. Da er det kun Atletico-Athletic som står som gjeldende spill.

FANSBET ODDSBOOST
Real Madrid vinner og Sergio Ramos scorer
odds: 7,50

Strålende oddsboost fra vår samarbeidspartner FANSBET! Sergio Ramos er fast straffetaker for de helhvite og vi skal ikke se bort i  fra at det blir en ny straffe i kampen. Real Madrid er i strålende form etter at Solari tok over som trener. Celta Vigo er et godt fotballag og har flere gode spillere som kan utgjøre en forskjell, men vi tror og håper at Los Blancos fortsetter der de slapp mot Viktoria Plzen  på onsdag!

Hva synes du om helgens spill?

Oddsen er levert av FANSBET!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07