Extra large carlos3
LEGENDE: Den brasilianske Real Madrid-legenden Roberto Carlos har uttalt seg om Vinícius Jr.

Roberto Carlos: - Vinícius vil skape historie

Den tidligere Real Madrid-spilleren Roberto Carlos har delt noen tanker rundt Real Madrid og Vinícius.

Vinícius Júnior har vært navnet på alles lepper i Real Madrid den siste tiden og nå har også den brasilianske klubblegenden Roberto Carlos uttalt seg om sin unge landsmann. Roberto Carlos spilte sin fotball i den spanske hovedstad i elleve år mellom 1996 og 2007, og den offensive venstrebacken blir ofte regnet som en av tidenes beste backer. Carlos vant tre Champions League-titler i løpet av sin tid i Madrid og backen ble også nominert til Balon d'Or i 2002. Han kom likevel på andreplass bak lagkamerat Ronaldo. Roberto Carlos fungerer nå som ambassadør for Real Madrid og er ofte å se på forskjellige arrangementer som Real Madrid er involvert i. Den ikoniske statusen til Roberto Carlos i Real Madrid er det altså liten tvil om. 

Derfor er det stor tyngde over ordene når Roberto Carlos snakker om den unge driblefanten og landsmannen Vinícius Jr. Unggutten har vist fine ting for Real Madrid etter at han har fått mer spilletid under Real Madrids midlertidige trener Santiago Solari. Også Roberto Carlos har blitt imponert over Vinícius Jr., noe han har uttalt seg om. Brasilianeren snakket også om viktigheten av å slå Viktoria Plzeň i Champions League og hva det betyr for resten av sesongen. Carlos svarte også på spørsmål om Cristiano Ronaldo og hvor viktig han kan være for at et lag kan gjøre det bra i Champions League. 

Vinícius Jr. 

Jeg håper alltid at brasilianerne som kommer til Europa er blant de beste. Vinícius er fortsatt veldig ung og han forlot Flamengo allerede med mye erfaring. Det var flott for ham å spille mot Plzeň.  Han kommer til å skape historie for Real Madrid og for fotballverden. Han er en moderne spiller, god til å drible, ansvarlig, stabil og komplett. 

Seiren over Viktoria Plzeň

Det var en stor seier, det vil gi selvtillit til å fortsette å jobbe og forbedre seg slik at dette laget kan nå nok en finale, som vil være på et stadion her i hovedstaden. 

Cristiano Ronaldo

Han er en fantastisk representant for moderne fotball men for noen dager siden så vi hvordan de tapte mot Manchester United. I moderne fotball er ikke vinneren alltid den som har den beste spilleren men det laget som har den beste balansen i troppen. Cristiano betyr mye, men han kan ikke vinne Champions League på egenhånd. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07