Extra large castilla revidert
SLÅ TILBAKE: Castilla gikk på et sent tap mot Ponferrada forrige runde.

Før Castilla-kamp: Burgos (H)

Castilla møter Burgos på hjemmebane lørdag kveld etter et surt tap forrige serierunde.

Real Madrid Castilla vs Burgos CF
Alfredo DI Stefano Stadium
Gruppe 1 – Matchday 12 av 38
Lørdag 10.11.2018 kl: 19:30 

Castilla er på jakt etter å slå tilbake da de gikk på et sent tap forrige runde mot Ponferrada. Díaz har nå fått mer tid med laget og forhåpentligvis skaper dette mer trygghet og selvtillit i laget. Til tross for tap var Castilla dominerende ute på banen fra starten, men etter ti minutter spilt scoret hjemmelaget på et frispark, dette var Ponferradas første skudd på mål. Castilla var raske til å svare opp og femten minutter senere putter Fidalgo inn reduseringen for bortelaget. To minutter senere tar Castilla ledelsen med scoring fra Cristo, men reduseringen fra hjemmelaget kommer i slutten av første omgang. 

Kampen ender 3-2-til hjemmelaget etter det dømmes straffespark favør Ponferrada. Diaz har flere positive aspekter med laget sitt og ønsker helt sikkert å vise det frem i neste kamp mot Burgos CF.

José Manuel Díaz

José Manuel Díaz som nå har tatt over Real Madrid Castilla er ikke ukjent med laget. Tilbake i 2013/14 sesongen trente også Diaz Castilla. Den 50 år gamle spanjolen har erfaring med ungdomsakademi utover flere år og begynte sin karriere innen treneryrket i 2002. Den spanske angrepspilleren la opp som fotballspiller i Aranjuez i 1995. 

Født i Madrid, Diaz begynte sin trenerkarriere i ungdomsakademiet til Real Madrid. I 2006 forlot Diaz Madrid-klubben til fordel for CDA Navalarnero hvor han tilbrakte en sesong før han igjen returnerte som trener for Real Madrids ungdomslag. Diaz tok samme sesong laget til sluttspill og andreplass i serien. 

Diaz tok to sesonger i Ponferradina og er nå tilbake som trener i Real Madrid. Diaz har vist at han har evner til å komme langt og arbeider godt med unge talenter. Vi håper spanjolen kan motivere til seier i neste kamp. 

Mulig startellever:  Luca, López, Fran García, De la Fuente, Álex, Jaume, Feuillassier, Fidalgo, Cristo, Seoane, De Frutos.

Pmn6