Extra large solari revidert
SMILER: Solari møter pressen med et smil før kampen mot Celta Vigo søndag kveld.

Solari før kamp: Celta Vigo (B)

Santiago Solari har møtt pressen i forkant av kveldens kamp.

Santiago Solari satte seg ned med pressen på innsiden av medierommet hjemme i Real Madrid City, før han og laget reiser til Balaidos i et forsøk på å bringe tre viktige poeng hjem. 

Mentalitet før kamp

Vi må forsøke å reprodusere den samme holdningen, villighet til å ofre og sulten vi har vist i de siste kampene. Det blir tøft. Vi skal spille for tre meget viktige poeng i en tøff bortekamp mot gode motstandere. Vi må være fokuserte og disiplinerte. Dette er det vi sikter oss inn på.
Jeg ser at spillerne er sultne på å bringe tre poeng hjem, i det vi ønsker å hente inn poengene vi ligger bak. Toppidrettsutøvere undervurderer aldri motstanderen sin. Man må gå ut å kjempe like hardt hver eneste gang de inntar fotballbanen. Dette er en sport som involverer alle, spillere, trenere og støtteapparat i alle avdelinger – alle har samme mål og ønsker det samme. 

Garderoben

De er alltid fotballspillere som lever livene sine i spenning og har som jobb å yte sitt beste hver eneste dag. De vil samtidig ha glede i fotballen å vinne fotballkamper. Jeg kommer ikke til å oppdage noe nytt rundt vinnermentaliteten til dette laget. 

Ramos

Sergio Ramos er en modig og ærlig mann. Dette er en kontaktsport, og i alle dueller er det høy fart og intensitet, dette er en stor del av forsvarsspillet på toppnivået. Ingen har brukket nesen mer enn han, jeg tror han har brukket den tre ganger nå. Det var ingen ondskap i situasjonen. Vi spiller rettferdig, og det er en kontaktsport.  

Tror du vi henter tre poeng hjem? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07