Extra large  he17196 horthumb
NOK EN SEIER; Solari har fått Real Madrid til å se ut som et helt nytt lag, siden han tok over for knappe to uker siden.

Solari etter kamp: Celta Vigo (B)

Argentineren har fortsatt ikke tapt en eneste kamp siden han ble ansatt som hovedtrener. Personlig fokuserer Solari kun på neste kamp.

Laget jobbet for hverandre, offensivt og defensivt. Vi må anerkjenne hvor sterke spillerne er psykisk. Vi visste det godt allerede; men de viste det nok en gang, fra start til slutt. Det var en tøff kamp og Celta lekte med reglene til spillet. Casemiro måtte av etter en duell, Reguilón strakk en muskel og Nacho sliter med kneet.

Bale har slitt med å finne formen etter at han åpnet sesongen på sterkt vis. Solari fortalte at han likevel er fornøyd med waliseren da han er en som fortjener å tre på seg den hvite drakten. 

Bale fikk et hardt slag og spilte hele andre omgangen med en hoven ankel. Han spilte en bra kamp og jeg er fornøyd med han. Det som er fint med Bale er at han kan spille i en hvilken som helst posisjon. Det er slike spillere som fortjener å tre på seg denne drakten. Det samme gjelder Lucas, som spilte litt som venstreback i dag.
Vi må skryte av spillerne, i dag la de inn en god innsats og overkom utfordringene.

Benzema leverte nok en verdensklasse innsats og styrte hele det offensive spillet på Estadio Balaídos. Solari er veldig fornøyd med franskmannen, som var over alt på banen.

De viser klokhet når det gjelder å komme seg ut av kompliserte situasjoner. Hans første mål var spektakulært, og han var mannen bak det andre målet også. Han skapte mye bra spill, åpnet rom, jobbet til og med hardt i forsvar.. Han spilte virkelig bra. 

Hvis man skal stole på ryktene som er ute å går var dette kampen som skulle avgjøre om argentineren fikk beholde jobben ut sesongen. Personlig er han ikke så opptatt av hva som vil skje, da han kun ønsker å fokusere på laget. 

Klubben må fokusere på hva som er best for Real Madrid, resten er detaljer. Vi presset høyt i dag og vant tilbake ballen en del ganger. Som en trener ønsker man at alt skal gå perfekt, men til slutt så er det personligheten som er avgjørende.

Isco fikk ikke spilletid i dag, men er fortsatt en viktig mann for Solari. 

Han er en fantastisk spiller, vi stoler på han - samme gjelder resten av troppen. I dag kunne vi ikke foreta byttene vi ønsket, vi måtte forholde oss til kampen da en del ble skadet.

Mener du Solari fortjener tilliten til styret og fansen etter de to siste ukene?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07