Extra large nacho skade
TYNNES UT: Nacho pådro seg en skade i gårsdagens kamp, og kan være ute av spill i lang tid.

Skadeoppdatering: Nacho

Den anvendelige forsvarsspilleren blir værende på sidelinjen i lang tid.

Real Madrid har som vanlig hatt en rekke skader denne sesongen, og hardest har det gått utover forsvarslinjen, hvor Carvajal, Varane, Vallejo og Marcelo alle er ute med skader for øyeblikket. Det vil derfor si at de to eneste midtstopperne som har vært tilgjengelige den siste tiden har vært Nacho Fernández, og Sergio Ramos. Dette har ført til at unggutten Javi Sánchez har blitt tatt opp fra Castilla, og har den siste tiden sett mye spilletid for å lette på trykket til de to midtstopperne som har vært tilgjengelige fra førstelaget. 

I gårsdagens kamp ble omsider situasjonen forverret, da hele tre spillere måtte forlate banen med skader, hvor to av disse var fra forsvarslinjen. Nacho startet kampen som midtstopper, og deretter vikariert han som venstreback før han gikk ned med tjue minutter igjen å spille. Den spanske forsvarsspilleren har spilt mye den siste tiden da både Varane, og Vallejo har vært ute med skader, og det ryktes i følge MARCA at han nå kan bli på sidelinjen så mye som to måneder. Det er en skade i det høyre kneet, hvor det indre leddbåndet har gått bort fra opprinnelig posisjon. 

Etter tester utført på Nacho av Real Madrid sitt medisinske apparat, har han blitt diagnotisert med en skade på det indre leddbåndet i det høyre kneet, hvor leddbåndet er ute av korrekt posisjon. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Ánimo Nacho!

Pmn6