Extra large casemiro skade
NOK EN SKADE: Carlos Casemiro ble taklet hardt i gårsdagens kamp, og er diagnotisert med en forstuet ankel.

Skadeoppdatering: Casemiro

Midtbane-ankeret føyer seg inn i rekkene blant spillere med skade hos Los Blancos.

Real Madrid sliter for øyeblikket med en rekke skader, slik de vanligvis bruker å gjøre på senhøsten, og gårsdagens kamp resulterte i tre nye skader. Førstemann av banen var Carlos Casemiro som kun fikk et drøyt kvarter på gressmatta før han måtte forlate banen med en vond ankel. Brassen ble erstattet av Dani Ceballos som er en helt annen spillertype, men til syvende og sist ble resultatet godt, og Solari bli ikke foruten den defensive spilleren i lang tid. 

I følge medier som MARCA er det ventet at Casemiro blir på sidelinjen i to til tre uker, da det kun er snakk om en forstuing. Brassen haltet av banen etter en tøff takling, men så ikke ut til å være spesielt plaget da han fulgte laget fra sidelinjen. Skaden til Casemiro er muligens den minst kritiske for laget og Solari, da en rekke spillere som Valverde, Ceballos, Isco, Llorente, og Asensio er klare for å tre inn i lagoppstillingen. Llorente er dog den eneste som er en defensiv midtbanespiller, mens de resterende er noe mer offensivt anlagt enn brassen. Real Madrid slapp følgende uttalelse vedrørende skadene: 

Etter tester utført på Casemiro av Real Madrid sitt medisinske apparat, har han blitt diagnotisert med en forstuing i den høyre ankelen. Han progresjon vil kontinuerlig følges. 

Ánimo Casemiro!

Pmn6