Extra large reguilon
SKADE: Real Madrids unggutt Sergio Reguilón er ute med skade i omlag én måned.

Skadeoppdatering: Sergio Reguilón

Real Madrids unge venstreback er ute med skade i rundt én måned.

Søndag kveld ble en tøff kveld for Real Madrid. Laget vant 4-2 i en svært tøff bortekamp mot Celta Vigo, men seieren kostet stort, og tre spillere er ute i lengre perioder etter skader de pådro seg i denne kampen. Allerede er det klart at Casemiro vil være ute i to til tre uker, mens Nacho neppe vil være å se på banen før på nyåret for Real Madrid. Nå har altså også Real Madrids venstreback Sergio Reguilón føyet seg inn på den lange listen over skadde spillere. Dette kan bety intet mindre en en krise i forsvaret til Real Madrid som nå har tre midtstoppere, to venstrebacker og én høyreback på skadelisten. Kun Sergio Ramos og Odriozola står igjen som spilleklare per dags dato, som i utgangspunktet hører til førstelagstroppen Likevel er det svært sannsynlig at både Marcelo og Carvajal kan være tilbake fra sine skader etter landslagspausen. 

Les også: Skadeoppdatering: Casemiro

Det var like før pause i søndagens kamp mot Celta Vigo at Sergio Reguilón satte seg ned på gresset og viste tydelig at han ikke kunne fortsette. Den unge backen ble forøvrig erstattet av Javi Sánchez. Real Madrid har nå utgitt en pressemelding hvor de bekrefter at Reguilón har pådratt seg en hamstringskade. MARCA melder at den spanske unggutten kommer til være ute i omlag én måned med denne skaden. Situasjonen kommer på et ubeleilig tidspunkt for Reguilón som virkelig har vist seg fram denne sesongen i det hyppige fraværet av Marcelo som har vært skadeplaget denne sesongen. 

Etter tester utført på spilleren Sergio Reguilón av Real Madrids medisinske apparat, har han blitt diagnositert med en muskelskade i biceps femoris i høyrebenet. Spillerens situasjon vil følges kontinuerlig.  

Ánimo Reguilón!

Pmn6