Extra large co
DRØMMEJOBBEN: Santiago Solari har fått drømmejobben som hovedtrener for Real Madrid på permanent basis.

Offisielt: Solari til 2021

Real Madrid har valgt å ansette Santiago Solari som lagets hovedtrener fram til 2021.

Mandag kveld ble nyheten som alle forventet og forutså gjort offisiell fra Real Madrids side. Santiago Solari ansettes som Real Madrids nye hovedtrener og argentineren får en kontrakt som varer fram til 2021. Solari fikk rollen som Real Madrids midlertidige trener som en provisorisk løsning mens klubbledelsen forsøkte å finne erstatter for Julen Lopetegui. Erstattet ble lettere å finne for Florentino Pérez og presidenten trengte ikke se lengre enn til sitt eget Real Madrid Castilla og Solari. Flere erstattere ble nevnt, men trenere som Conte og Pochettino var av forskjellige grunner ikke tilgjengelige. De fleste spanske avisene har de siste dagene sagt at Solari skulle få en kontrakt som skulle strekke seg til 2020, men det er tydelig at styret har troa på Solari ved å gi ham en kontrakt som strekker seg lengre enn det. 

Santiago Solari har virkelig klart å snu den svært dårlige situasjonen Real Madrid var i da han tok over etter Julen Lopetegui. Fire seire på fire kamper er fasiten for argentineren med en målforskjell på 15-2 på disse kampene. Dette inkluderer tre borteseire mot Melilla, Viktoria Plzen og Celta Vigo. Real Valladolid ble også slått på Santiago Bernabéu. Emilio Butragueño, en svært viktig person innenfor Real Madrid uttalte etter seieren mot Celta Vigo at ledelsen var svært fornøyd med arbeidet Solari har gjort, og argentineren har altså nå blitt belønnet for arbeidet med å få drømmejobben. 

Styremedlemmene i Real Madrid, som møttes i dag, 13. november 2018, har blitt enige om å ansette Santiago Solari som førstelagstrener fram til 30. juni 2021. 

Er du fornøyd med ansettelsen av Santiago Solari?

Pmn6